/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +1 -4
    Ben kendimi bildim bileli biciksuelim. Ama ilgim kızlara daha ağır basıyor. Sözlükte kız bulmayı bırak lezbiyen bulmayı hiç tahmin etmiyordum.
    insanlarımız homofobik. Genel olarak 10kişiden 9 u heterociksist. Ben şimdi siz homofobiklere şunu söylemek istiyorum. Bizi anlamasanızda, hor görsenizde bişey demeyiz. Bizi anlayın, hak verin demiyoruz, biraz duyarlı olun diyoruz sadece. Sonuçta hepimiz insanız. Dediğim 2 şey arasında çok fark var. Biz iğrenç değiliz, insan kimi seveceğini seçemez. Benim çevremde birçok kişi var ve hepsi beni seviyor. Kimseye zararım dokunmuyor çünkü. Çıktığım bir kızda var. Mutlu oluyoruz biz böyle, mutlu olmak herkesin hakkı. Bir sonuca varamadığımızın farkında olsakta mutlu ve huzurluyuz işte.
    Eğer zulmetmek istiyorsanız sapık olanlara edin. Dayısı erkek yiğenine tecavüz ediyor. Ama sadece o pgibopat insanlar bunları yapıyor. Yapmalarının sebebi homociksüel olmaları değil ruh hastası olmaları zaten. Önyargılı davranmayalım.
    Bu yazıyıda anlamsız buluyorsanız şöyle düşünün. Dünyadaki insanlar tam tersine homociksüelliği doğru buluyor ve siz heterosunuz. Dışlanıyorsunuz. Bunun bi filmi vardı hatta need is love miydi neydi tr altyazısı var izleyin lütfen.
    iyi geceler.
    Not: özet geçmiycem hdgdjddjdsjks
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Sağol qnq
      ···
   tümünü göster