/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    +4
    Panpa ben kafama cok takiyorum bazi seyleri bazi saglik sorunlari yasadim yada yasadimi sandim tahliller hic biseyim olmadigini gosterdi ama ben hasta hissediyorum kendimi, ayrica bayadir olmuyo cok sukur ama birden yabancilasma hissi oluyo birden sanki baska bi boyuta geciyomusum sanki ruyadaymisim gibi senelerdir oturdugum sokak bi yabanci gozukuyo gozume ornekler cogaltila bilir tabii.. Birde sanki ölecekmis gibi hissediyorum icim sıkınti dolu... Sorunum ne sence panpa. Lutfen hemen cevap yaz
    ···
    1. 1.
      +1
      yukarıdaki cevaplarımı okursan iyi olur. aşşağı yukarı herkeste bu sorun var. ölmeyeceksin, kalbinde ve vücudunda sorunda yok. delirmeyeceksin de. internetten araştırma yapmayı bırak. kendine bir uğraş bul. boş gezen çok düşünür. arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, yalnız kalma çok fazla. bir iş bul. seni meşgul edecek, yoracak, başarmaya çalıştığın, sorumluluk aldığın bir iş. evde 20 saat tvye bakarsan, haftalarca sadece sigara almaya aşağıya inersen tabi ki saçma şeyler düşünmeye başlarsın. spor yap. al iki dambıl ağırlık çalış. ya da salona yazıl. git yüz, halısaha maçı yap, koş. sen sosyal oldukça, bişeylerle meşgul oldukça daha iyi olup iyileşeceksin. hayatına bir şekil vermen gerek sadece. ilk başlarda dışarı çıkmak da, spor yapmak da zor gelebilir. ama yapınca mutlu olduğunu göreceksin.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardesim gercekten o kadar dogru yerlere degindin ki, gercekten kalbimde bi sorun oldugunu dusunuyorum.. Ayrica simdi internetten arastirma yapma yazisini okuyunca kafama dank etti arastirdikca dahada kafama takiyorum haklisin. Biraz monoton bir hayatim var o da dogru şuan hicte mutlh degilim ve eskiden yapmaktan zevk aldigim seyler bile bana haz vermiyor. Son olarak kalbimde bi sıkıntı oldugunu kendimi o kadar inandirdim ki sence gercekten bisey yokmudur, bazen nefes almakta bile zorluk cekiyorum ve vucudumda segirmeler oluyo aniden herhangi biyerde bunlar pgibolojikmidir?
        ···
      2. 2.
        +2
        pgibolojik tamamen. araştırma şunları. hayatını yaşa emin ol ölmeyeceksin.
        ···
      3. 3.
        +1
        Tesekkur ederim yazdiklarin bana iyi geldi, dedigin gibi yapicam Allah herkese şifa ve mutlu bir hayat versin..
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster