/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    tersten cevap veriym. ölümü düşünmek iyidir dinen ama pgibolojik olarak da çok sıkıntı yaratabilir. o yüzden bu halinde bence büyük sıkıntı yok.

    kız mevzusu da pgibolojiye girmiyor aslında ama yine de tavsiye veriym. bizim kızlar cahil ve kompleksli. okumuyorlar, gezemiyorlar, 18-20 yaşına kadar evden çıkmıyorlar. ve senin gibi gezen tozan, bilen eden adamın yanında eziliyorlar. tabi bu çekilmez bişey. ama tersini de yine biz erkekler istemiyoruz. gezmiş tozmuş gibişmiş karıyı da kimse almaz burda. yani kısır döngü var. ilişkiler hiç sağlıklı değil o yüzden. eskiden görücü usulü vardı, sıkıntılıydı görüyoruz. şimdi sevgililik var ama o da sıkıntılı. sen kendine yakışanı yap kardeşim.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa çok doğru bir tespit yaptın ilişki konusunda helal olsun.
      geçen sene benim kafa acayip gidiyordu. bipolar bozukluk gibi bişey vardı bu aralar çok nadir öyle depresyon tarzı hallere giriyorum hatta mesleki projeler yapmaya başladım bunlarla uğraşıp başarınca daha da mutlu oluyorum. geçen gün bir yerde okudum melankolinin ilacı başarıdır. hüzünde umut melankolide umutsuzluk vardır diye. sürekli bir işle mi meşgul olmalıyım böyle hallere girmemek için hiç bi tak yapasım gelmiyo o zaman yeminle montumu bile asasım gelmiyo. 8 10 aydır olmadı gibi bişey tekrar olursa nasıl başa çıkabilirm çabuk atlatırım ?
      ···
    2. 2.
      0
      bu gibtiğim herkesin her an başına gelebilir. sadece sende daha önce olduğu için ve sen o duyguyu, o korkuyu bildiğin için aklına gelmesi kolay. yani hiç baklava yemeyen bir adam, lan bi baklava olsa da yesek demez. kısaca bunları çok araştırma. kitaplar, demeçler, yorumlar okuma. gibtir et amk. internetten diş ağrısına bakıyosun kalp hastası çıkıyosun. sivilceye bakıyorsun cilt kanseri olmuşum diyorsun. saçma bilgiler seni daha çok yorar kötüye zütürür. sen işine gücüne bak, canının istediği, hoşuna giden şeyleri yap. acaba iyileştim mi diye de düşünme.
      ···
    3. 3.
      0
      eyvallah panpa.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster