1. 5801.
    +11
    şimdilik açılış babında bir çeviri koyayım, devamı gelecek beyler. takipte kalın.
    ---
    NOFAP, süper güçler - yazan: adrihel

    selam millet, bu yazımı herhangi biriniz okuyacak mı bilmiyorum ve o kadar da iyi olmayan ingilizcem için özür dilerim. Montréal Québec'ten yazıyorum, bir şans verirsiniz umarım.

    öncelikle, burada nofap ile alakalı herhangi bir şey yazıp paylaşmış olan herkese teşekkür ederim. ben de burada kendi tecrübelerimi paylaşıp mastürbasyonu bırakmak isteyenlere ilham vermek istedim.

    mastürbasyon yapmayalı 90 gün oldu. birçok kez ciks yaptım ancak mastürbasyon ve ferreya hiç yaklaşmadım. sadece yatağımdaki güzel bir kız beni boşaltabilir ;)

    öncelikle, 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. nofap(mastürbasyona hayır)'e kadınlarla yatmak ya da onları etkilemek için başlamadım çünkü son 6 yıl içinde 2 farklı kızla 3'er yıllık birlikteliğim oldu. belki biraz garip gelecek ama artık kadınlardan yorulmuştum ve zamanımın tamdıbının kendime ait olmasını; böylece olabileceğim en üst konuma gelmeyi istiyordum. nofap'e başlamamın sebebi olabileceğim en mükemmel hale dönüşebilmek için ihtiyaç duyduğum "itici güce" sahip olmaktı. bu dünyaya bir amaç için geliyoruz ve benim 22 yıldır hayatımla ne yaptığıma dair tek bir lanet olası fikrim bile yoktu.

    beyler, babam ben küçükken öldü. annem sokaklardaydı ve korkunç bir fakirlik içinde büyüdük. çoğu zaman paramız ya da 3 öğün yiyecek yemeğimiz olmazdı. son 4 yılda iki kez kalp kırılması(ayrılık) yaşadım. geçmişte, ortamdaki en özgüvensiz, anksiyeteli(endişe, tedirginlik) eleman bendim. insanlarla konuşmak ve gözlerinin içine bakmak benim için zordu. fiziksel ve zihinsel olarak zayıftım. intihara meyilliydim ve major depresyonla mücadele etmiştim. ama bildiğiniz gibi, bu benim serüvenim ve yaşadıklarımı paylaşmaktan utanmıyorum, sonuçta bunu, herkesin olabileceği en üst seviyede olmasını istediğim için yapıyorum.

    bir yıl boyunca okulda, sporda ve diğer her şeyde disiplinle mücadele ettim. ve bir sabah uyandığımda kendi kendime sıradan bir insan olmak istemediğimi ve bu hayatın bana sunabileceği mükemmel şeylerin hepsini hakettiğimi söyledim. böylece kişisel gelişim kitapları okumaya başladım. bir yıllık okumanın ardından başarılı insanların nasıl başarılı, başarısız olanların da nasıl başarısız olduklarını anlamıştım. anladığım bir diğer şeyse, başarılı insanların her gün ferre karşısında mastürbasyon yapmadığı gerçeğiydi.

    aslında nofap, bir tür ciksüel dönüşüm halidir. nofap'e başladım ve dostum, görmeliydiniz. gördüğüm her kadını gibmek istiyordum, hatta en yakın kız arkadaşımla bile yatmak istedim ve aldığım karşılık suratıma bir tokat şeklinde oldu (: böylece, kadınlara olan takıntımdan vazgeçtim ve içimdeki bu cinsel enerjiyi üniversitedeki derslerime ve spora kanalize ettim(yönlendirdim).

    son 90 günde, penisim neredeyse patlayacak noktaya geldi ancak şimdi bu cinsel enerjim üzerinde kontrol sahibiyim ve bu enerjiyi yaptığım her şeyde kullanıyorum. yaptığım spor duathlon, yani çokça koşuyorum ve çokça bigiblet kullanıyorum. şu anda nofap sebebiyle çok hırslıyım ve hedefim ulusal şampiyon olmak ve sonrasında kendimi geliştirip dünya şampiyonu olmak. bundan sonrasıyla ilgiliyse hiçbir fikrim yoktu, ta ki nofap'le tanışıncaya kadar. artık ne yapmak istediğimi biliyorum, kendi danışman menajerlik şirketimi kurup dünyadaki en büyüklerden biri olacağım.

    bana hayalperest diyebilirsiniz, ben hayalperest değilim. benim hayalim yok. ben başaranım, benim hedeflerim var ve o hedefler birbirinin ardı sıra duruyorlar.

    burada nofap'e katılan herkesin bunu kızlarla yatmak için yaptığını görüyorum. inanın bana, kızlar mastürbasyon yapmamanın sadece ufak bir getirisi. en önemli getirisi ise, olabileceğiniz en mükemmel halinize gelmenizdir. vaktinizi facebook, bilgisayar oyunları, televizyon, sosyal medya gibi şeylerle harcamaktan vazgeçecesiniz. sizi kötü etkileyen ve size bir şeyler katmayan insanları hayatınızdan çıkaracaksınız. öyle büyük başarılaınız ve hedefleriniz olacak ki, bunlar etrafınızdaki diğer başarılı insanları etkilemeye başlayacak. kızların peşinde koşmayı bırakın, hedeflerinizin peşinde koşun. VE ONLARI GERÇEKLEŞTiRiN!

    iki saatinizi pornhub'da lela star izlerken harcamak yerine o iki saati hedeflerinizi bir kağıda yazmak için kullanın. kağıdı cebinize koyun, günde 10 kez okuyun ve GÖTÜNÜZÜ YERDEN KALDIRIP HAREKETE GEÇiN. dünyadaki en çekici şey nedir biliyor musunuz? BAŞARI! başarılı insanlar kendi potansiyellerini gerçekleştirmiş, kendilerini olabilecekleri en iyi hale getirmiş insanlardır. günümüzde herkes ortalama düzeyde ve siz kendi potansiyelinizi zorladığınızda, olumlu insanları kendinize çekeceksiniz, başarılı insanları, pozitifliği, mutluluğu, sağlığı, cömertliği ve bu hayatta istediğiniz her şeyi.

    hepimiz kendi hayatımı var ediyoruz ve kendimizi günde iki saati mastürbasyona ayırarak olabileceğimiz en iyi hale getiremeyiz dostlarım. saçmalığı kesin, çöpten hallice fast food yemekleri bırakın, vaktinizi boşa harcamayın; disiplinli olun, hırslı ve başarıya aç olun ve hayatınızda muhteşem şeyler yapın.

    nofap'i kadınlar için yapmayın; kendinizi olabileceğiniz en iyi hale getirmek için yapın.

    mastürbasyon yapmamak çok zordur. ama sonuçları muhteşem. bu yolculukta dopamin ekgibliğinden depresif bir hale bürünüp kendinizi öldürmek istediğiniz (flatline) zamanlar olacak. bu sorunu halletmek için mastürbasyon yapmayın, dışarı çıkıp güzel bir kızla muhabbet edin ve BOOM, dopamin geri döndü bebeğim. zütürün o kızı eve ve erkekliğinizin ne kadar maskülen olduğunu gösterin ve ardından çalışmaya geri dönün, harcanacak zaman yok.

    herkese güzel bir yolculuk, güzel bir gün ve kendilerinin olabilecekleri en iyi hale gelmelerini diliyorum. çünkü fark yaratan tek şey bu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Diger cevirilerinide bekliyorum. Bu basligin boyle biseye ihtiyaci vardi.
      ···
      1. 1.
        +1
        taylır dördın bir çok sağol panpa

        edit: Bu olaya başladığımda bendede yakın arkadaşıma hallenme olayı olmuştu vay amk.
        ···
   tümünü göster