/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +23 -5
    Beyler bir bayan arkadaşımız var, sevgilisiyle yaşadığı ilişkide bir türlü tatmin olamıyor ve bunu tüm arkadaş buluşmalarında dile getiriyordu. Bu kızcağızın haline hepimizin içi acıyordu.

    Geçen ay, bu arkadaşın doğum gününe 2 hafta varken gizlice buluştuk. Arkadaş grubu olarak hepimiz ayrı ayrı gibik hediyeler alacağımıza paralarımızı birleştirip adam gibi bişey yapalım dedik. Ve arkadaşımızı nasıl mutlu ederiz diye bir beyin fırtınası yaptık. Sonunda biri joni sins reisle ilgili fikrini sundu. Kabul ettik.

    Teklif verme ve lojistik işini ben üstlendim. Fiyat verip pazarlık yapacak ayrıca gidiş dönüş uçak biletlerini ayırtacaktım. Başka bi arkadaş olayın gerçekleştirileceği evi/odayı ayarlayacaktı. Diğerleri de çeşitli ıvır zıvır işlemleri üstlendi.

    Uzatmadan özet geçeceğim, Joni reyizi ikna edip istanbula getirtmeyi başardık. Verdiğimiz fiyatı burda birçok fakir panpamızın bulunması sebebiyle açıklayıp infial yaratmak istemiyorum.

    Neyse, doğum günü gelmişti. Buluşma gerçekleşti. Herşey yolunda gitmişti.

    sonuç: Kız hayatının en iyi doğum günü hediyesini aldığını söyleyerek hepimize tek tek teşekkür etti. ((:

    resimler:
    reis, inci sözlük için poz verdi: http://imgim.com/incijoni.jpg
    joni reis'in beyoğlu'ndaki tarihi kiliseyi ziyareti (kendisi katolik): http://imgim.com/10958358...03874400_1919919746_n.jpg
    arkadaşımızla çektiği selfie: http://imgim.com/2721incie2403543.jpg
    ···
   tümünü göster