/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    He lan her şeyi MiT yaptı diyorlar ulan orusbu çoçukları az beyniniz olsun beyniniz herkes tarafından tepki çeken bir eylemi adamlar mecbur üstlerine almazlar hemen MiT damgasını yapıştırırlar. Serabı yakan Mitmiş ulan tamam MiT sakat bir yer eyvallah da molotof atan binin videolarını izliyorum serabı yakan 16-17 yaşlarında biri bu ney dıbına koyim süper zeka mı? Mit bu kadar mı düştü? Emri MiT verdi onlar da uyguladı değil mi dıbına koduklarım. Bırakın her taku yapıp da MiT yaptı ayaklarını şirin gözükmeyin mk neyin ne olduğunu az biraz aklı olan her birey anlar.
    ···
    1. 1.
      +3
      Hayir birde halkin ordusu sahada diye bagiriyolar gebertincede onlar aslinda mitciydi he amk yersen
      ···
    2. 2.
      +1
      Bir de panpa öyle bir savunuyorlar ki adamları. Ölen şehit savcımızın ne suçu vardı? Bu mahkeme eninde sonunda bir şekilde işleyecekti adalat arayanlar adaletin dıbına koydular. Halkın ordusuymuş peh geçsinler bunları mahkeme basıp savcı öldürmek artık geride kaldı dıbına koduğumun hıyarları bunu zaten akp-mit ortaklığı yapmıştı malum seçimler yaklaşıyor değil mi? Ulan bunlar gibi dengesizler yüzünden akp bu sene de iktidar da olacak.
      ···
      1. 1.
        +1
        Aynen sorsan hak hukuk iktitdara gelince sizi geberticez diyolar amina kodumun oglu biz 13 senedir sizi geberttikmi Allah bunlarin şerrinden korusun bu ülkeyi firsat vermesin bu pic kurularina
        ···
   tümünü göster