/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +23 -7
    headshot yiyiyeceksin. bu bir tehtit
    görmek istemediginin sana zorla ögretilecek olanın bakış açısı.

    olum bölünmez bu ülke evet karışır zaten hep karışıktı. neler atlatı bu ülke bir düşünmeye çalış. senin için zor olsada biliyorum çok şey istedigimi bir denesen en azından? bir savaş düşün. doğru dürüst mermisi olamayan bir halkın savaşı. mermisi olmayan halk vs dünya.. sonuç çanakkale. sonuç

    eline verdik yolladık. sen kimsinki kuzu keri.

    tayip yanlısı degilim yanlış anlaşılmasın. onlar olmasa mhp geçer ikdidara. ve şükredin tayip reyinizin iktidarda olduguna. şükredinki biz yokuz. devlet destekli güclerimiz yok. yokki özel harekat gelip annanı bacını gözünün önünde gibmiyor. şükredinki ikdidarda real kemalist düşünce osman paşam yok. şükredin molotof attıgınız o belediye otobüslerinde oturacak yer bulabilirsunuz. şükredin red hack var internette. ayyıldız TM yok rahatca sister mom freesi izleyebiliryorsunuz. şükredin buna ve vazgecin artık şu ülkeyi karıştırmaya hiçbir sonuçlara ulaşamıyacagınız ideolojileri savunmaya. dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. kime niye nasıl niçin hizmet ettiginizi bilmeden devlet alehinde ne varsa bilinçsiz bir şekilde onu yapıyorsunuz. bilmeden farkında olmadan. fakat öyle sürer sanma bu saltanat. bak güzel kardeşim dünya birleşmiş canlı kanlı delilli belgeli örnek verdim sana. ve diyorumki yıkamamış beni. senki kokark kardeşim midemi bulandırmaktan başka birşey yapamazsın!

    illuminati türkiye TM olarak şehit edilen savcı ya Allahtan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlıgı dileriz. bilmenizi isterizki bu terör olayı ile hiçbir bağlantımız olmadıgı gibi bu türdeki zanlıların yıkanacak bir beyinleri olmadıgından bize maal edilmemesini kamuoyundan esefle rica ederiz.

    edit: dıbına koydugumun kürtleri başlıkta bi açık bulamayınca şeyit yazmama takılmış.
    ···
   tümünü göster