/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 551.
    0
    suan lise sonum sevdigim kız karşı tm sınıfında yanımdan geçerken yere bakıyor ve onu izledigimi gorunce icten ice seviniyor fln ya da bana oyle geliyor.
    bu kız gecen sene benimle aynı siniftaydı ortak yonlerimiz vardi boyle birebir gayet kısa muhabbetler yapioduk ama kaynatır gibisinden degil, face twit fln eklemdim twit bende yok faceide kullanmıyo kız oyle fln. neyse kız bana bakıp gulumsuyordu gecen sene bendé aynı sekilde fakat bunu 2 ay boyunca yaptik uzattım isi mallık daha sonraları bu bana bayağ kısa cevaplar fln verip tavır yaparcasına işine bakıyordu.
    kopek gibi seviyorum ama cesaret edemedim o gune kadar. peki o gun ne oldu o gun su son anlattigim gibi ara iyice acılmıştı bende kiza acilmayi dusundum sabah ilk tenefus buna dedim napion fln... bahceyé kadar gelsene az laflayalım cok mu onemli dedi evet dedim gozlerinin icine bakip ama cidden acelem,var diyip gitti anlamis olması gerekirdi ve anladmıştı.o gun hic bana donup ne dicektin fln demedi.bu sene nerdeyse hic konusmadık.
    senenin basinda tmye gecmeden once ki bir ay bizim sınıftaydı aramız cok iyi degildi en son.
    simdi ben ne yapmaliyim neden boyle oldu?
    ···
   tümünü göster