/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    He la he!
    Mit berkin elvan gosterilerinden o kadar korktu ki onu terorist gosterecek bi eylem planladi. Bunun icin de cumhuriyet savcisini oldurdu di mi?
    La klavyede tuslara basmadan once bi dusunseniz, boyle sacmaliklara prim vermeseniz.
    Olay o kadar acik ki, eksiciler bile kabullendi artik teror eylemi oldugunu.
    Adalet ariyoruz kilifi altinda bir baba ailesinden koparilmistir. Bir cocugu yetim birakmaktan daha adice hicbir sey yok bu dunyada. Bu kadar adilesebilecek bir guruh ariyorsaniz da o kadar uzaklara bakmayin. Universite kantinlerinde solculuk oynayan butun tipler potansiyel vatan hainidir. Ve biz bu yaratiklara o kadar yakiniz ki!
    Allah merhum savcimiza rahmet eylesin!
    insaallah hesabi sorulacak devletimiz tarafindan.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Berkin elvanın terörist olduğu zaten akp tabanınca kabul edilen bir gerçek amaç o değil ki cahil anadolu çomarı.

      Amaç kutuplaştırma seçim öncesi dağılan kitlesini yeniden bir araya getirmedir dünyanın en eski siyasi hamlesidir. insan grupları arasında sağlam çizgiler çeker bu tip olaylar.

      Öldürülen savcı kiraz bu davanın 5. savcısı ve polis sorgulamalarını isteyen tek savcıdır ama nedense davayı ilerleten bu savcı hedef olarak seçilmiş 2 giriş kapısındaki ve 1 savcılık koridoru önündeki x-ray cihazından silah geçirilmiş...

      ve teröristlerin eylemi sonlandıracağız açıklamasından 8 dk sonra 2 silah sesine operasyon düzenlenip içerdeki herkes polis kurşunuyla ölmüştür. Savcının sedye görüntülerinde başı net olarak gözüküyor ve kurşun izi yok ama kasık, göğüs ve karnından yaralandığı açık.

      tabiki teröristler pgibopat olunca 5 kere ölene kadar vucudunun anlasız noktalarına sıkmış olabilirler.

      akpp yühuuuu
      ···
      1. 1.
        -1
        Cahil cesareti diye buna denir iste. Elinde delil olmadan o kadar rahat sallayabiliyosun ki. Yok polis iceri girip herkesi taramismis, yok x-ray den silah gecirildigi ogrenilmismis.
        O kadar yozlastiniz ki artik devletine kin tutan yaratiklar haline geldiniz. Pisligi kendinizde arayacaginiza her taku devletin uzerine atmaya calisiyosunuz. Berkin elvan davasinin hukumet nezdinde bi onemi yok ki. Saniklar belirlenmis, olay neredeyse aydinlatilmis, geriye kalan tek sey kasten yapilip yapilmadigi. Bunun icin bir savci buyuk bir ilerleme gosterse bile mit bundan niye rahatsiz olsun ki? Hayir kasten olsa ne degisecek hukumet mi dusecek amk? Sanki birileri berkin hakkinda vur emri vermis de olayin ustunu kapatmak icin bu eylemleri gerceklestiriyo amk. Alt tarafi 14 yasinda cocuktu lan. Tabi ki olmemesi gerekirdi de dwvletin icine girecegi kadar onemli bir dava degil.

        Tamam mi guzel kardesim?
        Ha bu arada anadolu comari lafin da dikkatimi cekmedi degil. Aferin sana, entel eksicilerden kapmissin bi seyler. Biraz daha takil oraya belki bi seyler daha bulursun?
        ···
      2. 2.
        0
        Kardeş babam ve annem avukat olduğu için defalarca adliyeye girip çıktım. sana olayı anlatıyorum anlamsız bir biçimde yine ezikliğinden cahil diyorsun bu ezik bilgisiz halinden kurtul...

        parça parça sana öğretiyim artık uzun açıklama yapacak gücüm kalmadı ısrarlı bir cahilsin.

        1. devlet ve hükümet ayrı şeylerdir.
        2. berkin elvan'ı tam olarak sene içindeki tüm mitinginde dakikalarca bahsetti sonraki senede davasından ve yuhalattırıldı 2 tarafta bunu sonuna kadar ayrım pekişsin diye kullanmakta
        3.Polis ifadeleri alınmıyor ve dosyadan mobese görüntüleri çıkartıldı
        4. savcının sedye ile taşınma görüntüsü ve an ve an teröristlerin istekleri nette bulunuyor

        son kısmına yorum vermek bile istemiyorum
        ···
   tümünü göster