/i/Tespit

  1. 26.
    +2
    izmir kizina huur diyen barzolar bir noktada hakli izmir rahat insanlarin memleketi kardesim. ancak izmirde buyumus biri olarak acik net soyleyebilirim izmirin kizi da erkegi de kolay lokma degildir. kadinlar turkiyenin geneline gore cinsel anlamda cok daha ozgurdur, bireyselcidir, kendi dalgalarina bakarlar. Erkeklerin de genelde bu durumla ilgili bir gibintisi yoktur, kafalari rahattir. ergenligin baslari haric, bu sehirde hic bir zaman pompa sorunum olmadi buna ragmen ben bile hic birinin arkasindan huur diyemem. bir kac ruh hastasi disinda gayet duzgun insanlardi cunku.
    ···
    1. 1.
      +2
      ciks heryerde var panpa. Ama 60 yasındaki adam 20 yasındaki kıza agzının suları akarcasına bakması gerikafalılıgın özetidir. En dindar yerde bile gizli sakli hertürlü gibiş yapılıyor. izmir de yasamayan adam sokak ortasında gibişenler var sanıyor. Hangi kafayla böyle bi mantıkta yasıyorlarsa anlamıyorum.
      Ya üniversite okdugum yerde kız sevgiliysle bi esnaf mahallesinin önünden gecerken berberin kasabın işini gücünü bırakıp kıza bakmaya cıktılarını gördüm ya. Bu mudur dindarlık.
      Bakgecen burada bi baslık actım malatyalı bi bakkalımız var diye. adamların agzından Allah lafı düşmüyo ama gelen her bayan müsteriye yavsamak için ugrasıyo facebooktan arıyo eklemeye calısıo. Dindarlık buysa giberim öyle dindarlıgı
      ···
      1. 1.
        +1
        dogru diyosun, kimse kusra bakmasin ama buyuk pislikler muhafazakar gecinenlerden cikiyor. kendi halinde dindar insanlara bir lafim yok. ama biri ben soyle ahlakliyim boyle dindarim diye bas bas bagriyosa mutlaka altindan bir sapiklik cikiyor. huuryla milli olup bakire kiz istemeler mi dersin, pid0fili desen bini bir para, tecavuz, taciz zaten girla, bazi salaklar esek gibme geyiginin saka olmadiginin farkinda degiller sanirim. ama bu adamlara gore kadinla erkek bile isteye ciks yapiyosa ahlak namus gitti elden. sorsan sen ben gavatiz marjinaliz falan.

        Edit: 2 kere duzelttim hala pid0fili yaziyor. neden bilmiyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        oh be sonunda bu kafada insanlar buldum gelin lan sarılayım :D
        ···
      3. 3.
        0
        Walkingdick panpa gibiş heryerdeyse biz yerin dibindeyiz sanırım mk en azından kendi açımdan
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster