/i/Deep Web

    başlık yok! burası bom boş!
http://kpvz7kpmcmne52qf.onion/
  1. 1.
    +1
    Uncensored Hidden Wiki; http://kpvz7kpmcmne52qf.onion/

    Linki yukarıda verdim dostlar. Linki kopyalayıp, Tor Browser'ın url bölümüne yapıştırıp enter'a basıyoruz. Biraz zaman bekledikten sonra şöyle bir görüntüyle karşılaşacağız;

    Sansürsüz Hidden Wiki'ye mi bakmıştınız gibi bir çevirisi olan "Looking for the Uncensored Hidden Wiki?" yazan yazıya tıklıyoruz, ve birazcık zaman daha bekliyoruz.








    Sonra karşımıza böyle bir ekran gelecek. "Başlarken, en çok kullanılan kategoriler, hoşgeldiniz" gibi yazılar yazıyor. Buradan aşağı inince de kategorileri görüyoruz.








    Kategoriler bunlar arkadaşlar, ilerlediğimiz zamanlarda bunların hepsini teker teker açıklayacağız. Şimdilik genel olarak adlandıralım.

    • "General Resources" bölümü genel olan her şeyden bahsediyor. Örnek verecek olursak müzik, video, canlı yayın, politika, forum siteleri, siteler vs vs.

    • "Financial" bölümü finansal kategori oluyor. Burada ise, bitcoin servisleri, finansal servisler, para yükleme gibi alt başlıklar var.

    • "Erotica" ise herkesin bildiği gibi erotik başlıklardan bahsediyor. Burada ise ergen ferresi, hayvan, erişkin gibi, çocuk gibi alt başlıklar var.

    • "Drugs" ise uyuşturucu kategorisidir. Burada ise uyuşturucu satıcılığı, darknetmarket'ler vardır. Buradan da uyuşturucu satıcılığı olur.

    Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar ilerlediğimiz zamanlarda ise bunları teker teker açıklayacağız. Bilmediğiniz işlere bulaşmayınız. iyi günler, esen kalın.
    ···
   tümünü göster