/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    Amacsiz yasamaktandir. Bazen parasizliktir. Yeterli egitimi alamamaktir.25 yas en guzel yastir aslinda ne tam genclik nede tam. olgunluk.
    Bayanlar baylar, hayatlarimiz yillllardan beri okadar cok baskalari tarafindan yonetiliyorki kendi secimlerimizi yapamiyoruz hayal bile kuramiyoruz. Bende amacsiz biriyim sistem bana cok gerizekalica ve somurucu geliyor ozellikle turkiye boyle bunu biliN yasamiyoruz yani biz kucuk mutluluklar hesabi ve gun gectikce dahada beter oluyor.En son ne zaman kahkaha attim unuttum.Ama derlerya bi film izledim yada bi kitap okudum hayatim deisti diye. Izleyin mutlaka 25 imizde degil ama tutunursak hayata sevdiklerimize varsin 40 tan sonra mutlu olalim.
    Mandira filozofu evet film. yerli film ve filmi komedi olarak izlemeyin degil zaten icten ice cok guzel. Boyle amacsiz taktan durumlardada en guzel sey tipi kilik kiyafeti degistirmek imaj degistirmek aliskanlik degistirmek sigara degistirmek basit ama etkili isler ha birde spor yapmak body yani spor yapinca beyinde mesgul oluyo terapi oluyor hemde amaci var sonuclarini ister siaman.ol ister zayif 3 haftada bunyada yarattigi etki zaten farkli hissettiriyo kesinlikle tavsiyemdir.Ve uyku duzenini oturtmak kendikendini deney araciymis gibi disipline etmek isin en zor kismi ama cok cok cok fazla sey degisiyor hayatinizda ister inanin ister inanmayin ama bana guvenin.Bi insana guvenmeni. En iyi yolu o insana guvenmektir bilemezsiniz deneyin. Degisim degisimi getirir ve sozumdur.

    Gerekeni yap, guce sahip ol
    ···
   tümünü göster