/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -21
    evet beyler, 7 haziran 2015 seçimlerinde oyunu hdp'ye vermeyen açık açık ve son kez söylüyorum su katılmamış vatan hainidir.

    hala 21. yüzyılda etnik milliyetçilik üzerinden ucuz prim yapmaya çalışanlar, vatan-millet goygoyuyla daha bıyığı terlememiş 18 yaşındaki ergen veletlerin beynini yıkayanlar, kendisini türkiye cumhuriyeti'nin son kalesi ve yılmaz savunucusu olarak görenler iyi düşünsün, çünkü bu şans son şans.

    bu seçimlerde hdp'ye vermediğiniz her oy tartışmasız akp'nin lehine olacak ve yine tek başlarına iktidar olmasının yanı sıra önemli bir muhalefetin meclise girmesine ergen ve kokuşmuş ideolojileriniz yüzünden mani olacaksınız. tabii yine min. %50 çomar oylarını cebine atacak olan iktidar ve uzun adam başkanlık sistemi adı altında diktatörlüğünü meşru kılacak, anayasanın tabiri caizse ırzına geçecek, seküler devlet anlayışını yıkacak, 2023'ü bile göremeden bir virtüöz ayarında saksafon çalacak kıvama gelecekseniz. kısacası modern padişahlığın geri dönüşüne dolaylı veya dolaysız yoldan katkı sağlayarak onun arzuladığı birer itaat eri olma yolunda önemli bir adım atmış olacaksınız.

    özetle hdp'ye atılmayan her oy size yol, su ve cami minaresi olarak girecektir. seçim sizin.
    ···
   tümünü göster