/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    harikaydı lan.

    ilkincisi iki sevgilinin aşkıyla başlıyor erkek olan benim arkadaşım ve askeriz bir operasyonda arkadaşım şehit oluyor. sonra büyük savaş başlıyor. binbir türlü koşturmaca çatışmalar.biz bin kişiyiz karşı taraf da kalabalık sanıyoruz saklanıyoruz. ateş ediyoruz yuvarlanıyoruz.bir binayı kuşattık. daha sonra binadaki keskin nişancılar tek tek avlıyor bizi. neye uğradığımızı şaşırıyoruz. ağır kayıplar verdikten sonra binadaki terörist gruplar ninja gibi hoplayıp zıplayıp binadan kaçıp bizi kuşatıyor ve sadece 6 kişiler. herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken bir anda heryer buğulu oluyor yavaş yavaş bayılıyor gibi oluyorum ve şehit olan arkadaşımın sevgilisi elleri avuç içleri birbirine bakaccak şekilde kavuşturmuş ve sadece tek bir göz damlası dökülüyor. meğersem herşey o avuç içinde yaşanmış. uyandığımda dumura uğradım.

    ikincisi de istanbulda geçiyor olay dünya alt dünya ve üst dünya olmak üzere ikiye ayrılmış normal dünyada gökyüzü dediğimiz mekana yapay yerçekimiyle ayrı bir dünya kurulmuş.iki dünya arasındaki geçişler ayasofya dan yapılıyor.alt dünyadaki ayasofyanın yerini üst dünyada son teknoloji cami şeklinde bir üs kurulmuş.bu iki dünya arasında geçişler yapıp çatışmalara giriyorum. üst dünyadaki üsse gidiyorum kocaman bir kapı aralanıyor saha büyüklüğündeki bir odadan sadece tek bir adam üzerime doğru geliyor. elinde de bir kutu var büyük.ama tutmuyor eliyle kontrol ediyor havada süzülerek geliyor yanıma sonra uçurum gibi bir yerden kutuyu bırakıyor. meğersem kutu son teknolojiyle kuşatılmış büyük bir yokedici canavar robot. düşman robotları avlaması için salıyor.bir yerde kısılıp kalıyorum tam öleceğim zaman uyanıyorum.(klagib)

    ikincisinde gece bir film izlemiştim aynı böyle alt düna üst dünya konulu bir filmdi onun etkisinde kalmış olabilirim.ama ilkincisinde çok etkilenmiştim.

    serkaaaan gri ekran verdi sözlük gene son anda kopyalayıp kurtardım bu yazıyı bu sefer oyununa gelmedim pekekent : )))))
    ···
   tümünü göster