/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7 -4
    bin, olacaksınız. Ömrünüz kızlar için geçecek ancak, dar pantolon giyecek, saçların yanını kestirip üstünü önden yannan gibi uzatacaksınız. Karı kız için gerekirse adam satacak, yalan söyleyeceksiniz. Hiç bir gibten anlamadığınız halde, ağzınız laf yapacak. Her türlü sosyal hesaptan yavşaklık yapıp, ömrünün büyük bir kısmını internette herkese sergileyeceksin.

    Ama

    gibtiğin amın hesabı olmayacak, Am üstünde züt gibeceksiniz .Fakat ciğeri beş para etmez, günümüz gencinden hiç bir gibim farkın olmayacak

    Yada;

    Adam gibi adam olup, doğru bilip, kendi doğruna göre yaşayıp kalabalıklardaki herhangi bir yavşak olmayacaksınız. Sözünüz senet olacak, adam gibi adam olacaksınız. zütüne dar pantalonmuş, üstüne tayt gibi yapışan t-shirt müş, gib saçmış vs olmayacak. Böyle deyince sırtında ceket, beyaz gömlek pala bıyık gelmesin aklınıza. Normal giyinen, haddini bilen biri olacaksınız.

    Ama;

    karı kız dedin mi görünmez adam olacaksın. Fazla "sıradan" gözükeceksin. Amı anca evlenince veya belki bir iki karıya gidince göreceksin. Sana al am deseler almayacaksın. Bu kızda bir gün ana olacak diyeceksin.

    Seçimini yap...
    ···
   tümünü göster