/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1501.
    +8 -4
    kaç gündür bu başlıktaki yazıları okuyorum cidden bukadar cahilin nasıl olupta birarada toplandıgını hala anlamış değilim.

    adam kaç gündür derlediği bilgileri paylaşmaya çalışıyom(tabi dediği doğruysa ki ben şahsen inanmaya başladım) diyor siz hala prim yapıon geç yazıon yanlış yazıon filan baya baya saçmalıyorsunuz. yani ben size soru sormayın demiyorum ama mal mal soru sormakta üstünüzede yok zaten.

    adam size ferre sektöründen ve onun nasıl işlediğinden bahsediyor siz hala prim yapıyorsun saçma yerlere getiriyosun yazıyorsunuz.

    tamam doğru yani adam ferreden enerjiye enerjiden mimariye ordan çizgi filme kadar zütürdü olayı. olay birara cidden koptu. ama sonra bağlıcam dedi. zaten bağlamasada artık yapmamaya çalışacak birkaç kişi çıkacak(bu insanların başında ben olucam emin olun) konuyu bağlarsada bu sayı bence kesin artacak.

    bazı yerlerde adama çok yavaş yazıyorsun diyorsunuz. doğru . yani cidden bazı yerlerde baya beklediğim oldu.ama biyandan da adama hak verin aq . sonuçta adam insanları etkilemeye çalışmak için onları bilgilendirmek için çaba gösteriyor. bunu kaçınız yaptınız ya da yapabilirsiniz size soruyorum?

    başkalarına kendi sesini duyurmak, onlara yol göstermek için bi insanda yazma kabiliyeti olmalı bence(bende olup olmadıgını bilmem ama dünyaliderinde bence var. beni etkilemesi bana bunu anlamam için yeterli zaten),anlam örgüsünü güzel bir şekilde oluşturmak kolay sanıo millet. sanki kaç yıllık yazar anasını satim.

    adam prim yapıo ,yapmıyosa neden özet geçmiyo diyenlerede sesleniyorum. olum adam prim yapmaya kalksa bence bu kadar ugraşmaz. öyle olsaydı yazdıgı satırlarda bu kadar emek olmazdı. bunu nerden anladın diyen varsada gitsin adamın bi entrylerine baksın ne kadar düzenli yazmış. bi anlam karışıklığı bile yok? bunu anlamıcak kişilerin beyinlerindeki her nöronu gibim.bu arada banada prim yapıosun diyenlere sölim sırf bu huur evlatları böyle konuşmasın diye yeni üyelik açtım inanmayan binler profile bakabilir.

    özet:bizim millette o kadar çok 31 ve ferre düşkünü insanlar varki saymaya kalksan sayamazsın. yoldan geçerken bak bu çocuk ne kadar masum yüzlü kesin bu imanına düşkün nezih biridir diyorsun halbuki hergün 3 5 posta atıyor( bunun örnegini çok kez gördüm).hatta eskiden içimden atatürk neden anayasadan 'devletin dini islamdır'ı kaldırdıgını anlamazdım. gerçi sonraları nedenlerini okudumda pek tatmin olmadım orası ayrı bişey.ama şuan milletime baktıgımda iyikide kaldırmış diyorum bazen. çünki ne zaman yolda bi amca dayı görsem bi kızın zütünemi bakardersin dıbıne mi dersin bilmem.bu kadar azgın milleti gibim diyorum bazen. bakın beyler ben batıda yaşadım dogudada yani her yer öyle diyenler olacak dogru ama ÇOGU yer de öyle bişey var emin olun. örnek verecek olursam ben doguda yaşarken camiye ne zman girsem genellikle hep yaşlılar olur. ordaki gençleri saysan elleriinizdeki parmak sayısını geçmez(doguda her şehir öyle demiyorum ama cidden hepsi öyle olmaya başlıyor)bana şimdi kürt mürt diyenlerde çıkarsa onlara şimdiden sölim,ben kesinlikle kürt değilim.ama şunuda sölim bazı kürtler var cidden adam gibi adam dersiniz çogu kürtler var( özellikle bu pkkyı savunanlardan)cidden huur çocucu dersiniz. Neyse konuyu tamamen dağıtmadan son olarak şunu sölim. Batıya gidin bi bakın izmire sokakta şortsuz bi kız zor bulursunuz. zaten çogunluguda zina yapar o batı şehirlerinin,.doguya gidin bi bakın parası olmamasına rağmen çocugunun en az 7 8 çocugu var,ki en azından bu helal olsa bile çocugunu doyuracak paran olmadan bu kadar çocuk yapmak saçma değilmi?

    Bunların hepsi azgınlıktan, imansızlıktandır.hem bizim milletin çogu öteki nesile adam gibi dini ögretmiyor. hemde dünyalideri panpamın dediği gibi bu ferreler 31ler yüzünden milletin zihni yıkanıyor.ve bunun sonucunda da millet sapıtıyor. eskiden 31 yokmuydu, vardı elbet.ama ferre varmıydı ? bi onu düşünün eskiden bizim millet bu kadar azgınmıydı ? harama bu kolay giden bi millet yetişiyor, bunun bilincine varın, bunun öbür dünyasıda var diye düşünen insan sayısı bu sözlükte %10u geçermi bilmem bu bizim milletin tümü içinde geçerli. Aramızda müslüman olmayanlarda vardır elbet,ona da saygı duyarım kendi hür kararı, bana düşen tek şey hak dine gelmesi gerektiğini söylemektir( bunu yazmamın sebebi biri bu yorumun altına ben ateistim banane niye anlatıyorsun diyeceklere, şimdiden sölim baştan okumayın boş boş konuşmayın)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      bittimi sıvan
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Çok haklısın panpa , insanlar sanki bu dünyada sonsuza kadar yasayacakmis gibi dusunuyolar ya da bidaha mi gelicez diyip dünya malına sarıyolar.
      ···
   tümünü göster