/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 151.
    +1
    üst düzey ırkları örnek alarak cevaplıyorum.
    51. bölge de genelde kaçırılan insanlar tutuluyor. üzerlerinde deneyler yapılıyor. abd hükümetleri ile anlaşmaları bile vardır.
    evren ve boyut teori değil gerçektir.
    elbette bir çok yoldan bizi etkiledikleri doğrudur.
    onların zaman kavramı da farklıdır. çünkü bazı gezegenlerin çevresinde 2 güneş birden vardır. bu gezegene bizim zaman sistemimizi nasıl uygulayabiliriz ?
    1. si siz uyurken sizinle ruhsal olarak iletişime geçilir. bunu hatırlamazsınız. eğer belli izinleri verirseniz bu fiziksel iletişime de dönüşebilir.
    2. si anında önünüzde belirirler. bu sık kullandıkları bir çeşittir.
    3.sü ise gemiye ışınlanırsınız.
    ···
    1. 1.
      +2
      Evren ve boyut ne yazikki gercekligi kanitlanamayacak, kanitlansa bile cogu kisinin algilayamayacagi kadar derin bir kavram bu yuzden herhangi bir resmiyeti yok, zaman-mekan dongusu ise kanitlanmis ve zamanin fiziksel boyutlara ulastigi bile gorulmustur. 51. Bolge her ne kadar deney v.b. bircok tehlike arz etsede sadece gercekte kullandiklari baska bir bolgeyi desifre etmemek icin kullanilan bir alandir. Ilgi 51. Bolgeye cekilir baska yerler arastirilmaz. Uzay ve yaratik kavraminda nasil ki yanlizca dunya da bile yuzlerce ve hatta binlerce farkli yaratik ve organizma varsa onlarinda hayvanlari, bocekleri, bitkileri var.(her yer icin gecerli degil.) ayrica bizden daha alcak ve daha yuksek seviyedeki yaratiklar nasil var olabiliyorsa bizim seviyelerimizde farkli yaratiklarda var ve her ne kadar gizlense yahut bulunamasa da bizimle ayni boyutta yasiyorlar. Sonsuz boyut denen algida sinirsiz sayida boyut oldugu ve her boyutta farkli veya ayni ama farkli hayatlar yasayan varliklar oldugu savunuluyor. Bizinle farkli boyutlardan bile konusmaya, iletisim kurmaya calisan ve basaran yaratiklarinda bir gemiye ihtiyaci oldugunu ve bizim gezegebimize kadar gelmek zorunda oldugunu sanmiyorum. Ki bu kadar yuksek irk varken sahsi fikrimce biz bile gercek canlilar degil baska bir yaratigin mmorpg karakterleri olabiliriz. Insan uyku sirasinda zen uykusu denen evre haricinde(ki birkac saat surer) kendi gercek dusuncelerini soyleyemez bilinc altindaki en buyuk korkusunu bile isteyebilir. Bu gezegen uzerinde bile yasayan ama farkli boyutta oldugu icin goremedigimiz canlilar olabilir. Peki son bir sorum olacak ki bu tartisma seviye yukseltme gibi bir ayip yasatmis olsa da bize sormadan edemiycem acaba uzay mekigi, ufo, gemi her ne dersen bu zor sartlari atlatmak icin farkli bir elementten yapilmis olmasi gerekmez mi ve bizim sistemimize giris yaptiklarinda hic bir kayip vermeden bize bir ipucu bile vermeden gidebiliyorken nasil oluyor da gorunme gibi bir hata yapiyorlar. Bunlar goz yanilmasi, insan yapimi ya da sagliksiz bir zihnin oynu mudur. Yoksa uzaylilar veya diger boyutlardan-gezegenlerden yaratiklar bize var olduklarini mi asilamaya calisiyor sence ?
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      1-"Evren ve boyut ne yazikki gercekligi kanitlanamayacak" sözüne katılmıyorum. çünkü dünya tarihi sürekli "imkansız ve kanıtlanamaz"diye nitelendirilen şeylerin kanıtlanıp realite haline gelmeleriyle doludur. realiteler zamanla değişebilir.
      2- 51. Bolge görüşüne katılmıyor reddediyorum.
      3- birçok ırk gemisiz uzaya çıkarsa basınçtan vücutları patlar
      4- evren de içinde yaşayanlar da canlıdır. herşeyin başlangıcı ve sonu vardır. herşey birbirine bağlıdır. herşey bütünün parçasıdır.
      5- uzay gemileri olarak tanımlaığımız gemiler dünya nın görmediği bilmediği metallerden yapılır. bu elementleri dünya da yaşayan insanlar bilmiyor.
      6- görünme olayı şudur. ufoyu görürsünüz. boyut değiştirdiği için başka boyuta titreşmektedir. siz onu görünmez oldu sanırsınız. fakat kasıtlı görünmeler de vardır.
      ···
   tümünü göster