/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    Lan sıralamayı çekersin onu dert etme 2.5 ay var adam gibi çalış edebiyat Coğrafya full yaparsın mat2den en az 20 yaparsın. 2.5 ay çalışman lazım tabi. Günde 3 saat çalışmayla bi tak olmaz. En az 8 saat çalışacaksın. 2.5 ay çalış 4 sene ünide rahat et. Şuan başla çalışmaya yarın başlarım deme hayvan gibi çalış. programsız olmaz, günde en az 5 konu bitir. Hesapla mesela şu konuyu şu kadar sürede bitiririm diyerek program yap. Haziran ayına bitmemiş konu kalmasın. Haziranda da konuları en başa dönüp tekrarla. Adın gibi ezberle her şeyi.

    Programı yaparken dikkatli ol. 1 haftada 20 konu bitiririm diyip 5 konu bitirirsen gibi tutarsın. Kendini bilerek, çalışma anlama süreni hesaplayarak program yap.

    Özet; programı dikkatli yap haziran ayına konu kalmasın.
    ···
    1. 1.
      0
      programım var panpa hazirana kadar biticek zaten ama sorunu matematik ben matematik özrü olan bi adamım matematik yapmadan sadece edebiyat coğrafya ypsam yinede sıralama çekilirmi ? tabi bu arada matematiğede bakarım ki belki 5-6 tane yapabilirim hem ne yapsam kar
      ···
      1. 1.
        0
        Edebiyat Coğrafya full yaparsan tm puanın 275 falan gelir

        Ygsde kaç aldın bilmiyorum ama diyelim 200 puan aldın ygsde

        Lysde edb. Cogrf. Full yaparsan 275 e çekersin puanı. Okul puanın da var 300 puan falan olur toplamda.

        Gidersin istanbula yakın bir şehirde okursun işletmeyi. sonra ünide çok çalışıp istanbula yada istediğin şehire geçiş yaparsın. Her şey senin elinde çalışmazsan bi tak olmaz.
        ···
   tümünü göster