/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1351.
    +4
    "Ama bizim için (Allah'ın düşmanları, nefis ve şeytanla) savaşanları (ve Allah yolunda fitne ve eziyetlere sabredenleri), mutlaka kendi yollarımıza eriştiririz (ve onları dosdoğru yolda sebât ettiririz). Hiç şüphe yok ki Allah, güzel davranışta bulunanlarla beraberdir." (Ankebut Sûresi: 69)

    "Kim, iffetli olmak isterse, Allah onu iffetli kılar. Kim, insanlardan istemekten (dilenmekten) vazgeçerse, Allah onu(n kalbini) zengin kılar. Kim, Allah'tan sabırda muvaffak kılmasını isterse, Allah ona sabrı kolay kılar. Hiç kimseye, sabırdan daha hayırlı ve daha geniş bir nimet verilmemiştir." (Buhârî; hadis no: 1469).

    Nitekim Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- bu konuda şöyle buyurmuştur:

    (( يَا مَعْشَرَ الشَّبَابِ! مَنِ اسْتَطَاعَ الْبَاءَةَ فَلْيَتَزَوَّجْ؛ فَإِنَّهُ أَغَضُّ لِلْبَصَرِ، وَأَحْصَنُ لِلْفَرْجِ، وَمَنْ لَمْ يَسْتَطِعْ فَعَلَيْهِ بِالصَّوْمِ؛ فَإِنَّهُ لَهُ وِجَاءٌ.)) [رواه البخاري]

    "Ey gençler topluluğu! Evlenme imkânına sahip olan ve buna gücü yeten evlensin. Çünkü evlilik, (harama bakmaktan) gözü sakındırır ve (harama düşmekten) iffeti korur. Evlenmeye gücü yetmeyen ise oruç tutsun.Çünkü oruç,(harama düşmekten) bir himâyedir." (Buhârî; hadis no: 5065. Müslim; hadis no: 1400).

    televizyon internet günümüz medyası islamı çok çarpıttı , bu medya şirketleri yüzünden gerçek islam nedir bilinmiyor.
    ···
    1. 1.
      +1 -7
      tamam hafız kardeş televizyon günah gerçek islam ne ışid ne türkiye ne arabistan haklısın sende
      ···
    2. 2.
      +3
      ülkemizin ve diğer doğu ülkelerinin ne tür oyunlara maruz kaldığını dünya lideri anlattı zaten. dünyanın en zenginleri şeytana tapan yahudiler bütün büyük şirketlere sahip ve gerçek doğruları çarpıtıyorlar.
      televizyon günah demiyorum , ben bilemem de günah olup olmadığını , ama bu kadar ikiyüzlünün milleti uyutmasını izlemeyi sevmem (acun , haber kanalları vs) .

      islam medya yüzünden o kadar çarpıtıldıki , batı medeniyeti kurandan bi ayet görse , veya peygamberlerle ilgili bişey görseler tiksiniyorlar , kötülüyorlar kaçıyorlar. bu türkiye içinde geçerli,

      devletlerin ve ülkelerin her makam mevki yerine geçen cahil amerikan yağcıları yüzünden arabistan gün geçtikce cahilleşiyor ,müslümanlar saçma sapan geleneklerle düzgün ibadet bile etmiyor. tüm doğu ülkelerinde ve bizde bu sorun var.

      hompoy gerçekleri bilmek istiyorsan araştıracaksın , dünya liderinin yazdığı şeyleri anlayarak oku , youtube açıp oradaki yahudi mason siyonist videolarını izle. dünyayı kimlerin yönettiğine bak ve sonra islamı araştır.
      ···
   tümünü göster