/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1351.
    +2
    kardeşim yazdıklarını başından sonuna kadar okudum, devam da edeceğim sen yazdıkça. seni haklı bulduğum yerler de var bulmadığım yerler de. bunlara girmicem.

    sadece ben şunu merak ediyorum; ferre ve 31 bizim beynimizi yıkıyor, sapkınlığa itiyor diyorsun ve gerçekten son dönemlerde tecavüz, aldatma, öldürme vs vs olayları çok arttı, bunların temel sebebi ferre diyemem ama etkisi az da olsa var mı? Yani bu büyük patronların ferre vasıtası ile insanların beynine sokmaya çalıştıkları şey bu mu? Bir kaos, sapkınlığa düşmüş bir toplum oluşturmak mı?

    Konuyu çok dallanıp budaklandırmadan sonuca doğru gelsek diyorum. Ayrıca eline sağlık.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Bence var panpa. Bir kere ülke olarak düşünürsek en çok ferre izleyen ülkelerden biriyiz amk. Bizim özellikle genç kesim kudurmuş köpek gibi am am am diye geziyor ortalıkta. Ben 16 yaşımdayım. onca olaydan sonra * hala tecavüz planları üreten, şaka diye muhabbet ortalığında bundan bahseden ve alttan alta bundan zevk alan arkadaşlar tanıyorum. ve biliyorum ki bu adamlar her gün istisnasız 2-3 ferre izlemeden durmuyor. olmadı okula getiriyor arkadaşlarına izletiyor şunu yapıyor bunu yapıyor. bu gittikçe yayılıyor zaten.
      genç kesimden başka ilerleyen dönemlere kadar gidiyor bu (20-25'li yaşlardan bahsediyorum) Ben bu başlığı okuduktan sonra kendi çevremde bir anket yaptım. 2014-2015 yılında haftada kaç kere mastürbasyon yaptığını sordum samimi olduklarıma. haftada 5-6 diyen mi ararsın günde 2-3 diyen mi ararsın normal ferreler kesmiyor beni işemeli sıçmalı hardcore işkence seviyorum diyen mi ararsın çeşit çeşit tipler var dıbına koyayım.
      herkes böyle olmayabilir. ama cinsellik bu ülkede bizim zayıf noktamız. kültürümüzün ve toplumumuzun getirdiği bir şey olabilir. buna bir sözüm yok. ama yavaş yavaş beynimizin tecavüze uğradığı ve yıkandığı, tüm bu internetteki pisliklerin yavaş yavaş bizi eline geçirdiği ve bir gerçek.
      ···
      1. 1.
        +4 -12
        hepsinin tek suçlusu kezban türk kızlarımız
        ···
   tümünü göster