/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    çoğunluğuna katılıyorum lakin k*rtleri kışkırtan ve ülkede komunizm akımının bazı kesimlerce benimsenmesine vesile olanlar abd destekli gizli ajanlar ve provakatörlerdir.
    ···
    1. 1.
      +2
      Ufacık yannanınla doğru dedin kardeş şuku
      ···
    2. 2.
      +1
      kardeşim ben öncelikle Nihal atsız Türkçüsüyüm ama çok seminer düzenledik kavgamızada üyeyim yıllardır Turan imkansız bişey öncelikle onu söylüyim bi hayal sadece belki ama en azından türkistanda olsun başka yerde olsun o kadar kendi kanımızdan kardeşimiz ölürken bu şerefsizlere bukadar müsama gösterilmesi deli ediyo beni kayıtlarda olan 25 senede 33.000 kaç anne kaç baba kaç eş dost sevgili yapar sen hesap et provakatör falan hikaye canları sıkılıyo bunların kanmasınlar senelerdir ekmeğini yediği toprağa ihanet etmesinler bugün bi Kürt Türkçe öğretmeni bile olabiliyoken elinde sapan taş molotaf suratında peçeyle sokağa çıkmasınlar adam olsunlar
      ···
    3. 3.
      +1
      atsız dedin beni benden aldın yiğidim, abd olayı da hikaye falan değil bunu belirteyim. ayrıca ırkçılığın türk ile k*rt arasında değil, k*rt ile k*rt arasında yapılması gerektiğini düşünüyorum. gel gelelim, kötü ağaç iyi meyve veremeyeceği içün kabur kalacak bir k*rt de yoktur. dediğin gibi turan imkansız sayılabilir lakin toplumlara türk olma bilinci kazandırıp, ülkeler arası üst düzey ittifak içeren bir pakt imzalanabilir.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster