/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    peki panpa ışid kimler tarafından destekleniyor zannediyorsun. bu ve türev örgütlerin tümünün finansal desteği akıl hocası gibicisi herşeyi amerika.
    ···
    1. 1.
      -1
      ivit kaarşim. abd kendi işgal ettiği, isyan edenleri kendi bastırdığı, kendi hükumetini böldüğü, kendi kürt yönetimini kurduğu, kendi silahlandırdığı, kendi eğittiği ırak ordusunu yine kendi silahlandırdığı ID ile vurdu. neden? çünkü abd çok zeki. sen de çok zekisin.
      bak kardeşim. petrol şirketleri dünyanın dört yanından mühendis toplar getirir orada istihdam eder. bunların arasında malezyalısı da vardır danimarkalısı da. bu adamlar kendi güvenlikleri sağlanmadığı müddetçe orada çalışmak istemez. güvenlik sağlanmayan yerden kimse petrol çıkaramaz. ama senin gibi sivri zekalılar petrolü çıkarmak için illa olay çıkması gerektiğini söylüyor ve orada zaten petrol çıkarıldığını, iD'in buna engel olduğunu anlamıyor. çok zekisin. bizden altın dildo kazandın. atılan binlerce bomba, uçuşan yüzlerce uçak, birleşen onlarca ülkeli ittifak da zütüne girsin.
      ···
   tümünü göster