/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 501.
    +124 -7
    benim annem bipolar hastası. babamla sürekli kavga ederlerdi falan başka şehre gitmiştik. oraya gittiğimizde ben 4 yaşında falandım.kel bi tane adamın evine gittik. adam hepimize lahmacun falan yedirdi. akşam oldu uyuduk evde ah uh sesleri çıkıyordu bu ses beni nedense rahatsız ediyordu annem adamla birşeyler yapıyordu.
    yaklaşık 1 sene sonrada çanakkale'ye gelmiştik gemiyle karşıya geçtik annemle. ağaçların arasına girdik.bir tane uzun saçlı adam geldi. anneme bişeyler yaptı. sonra şeyinden beyaz şeyler çıktı çok ilginçti.o zaman ben olayları böyle görüyordum herşey kafama sonradan dank etti. Hayatım boyunca kimseye anlatamadım. Babama anlatmıştım boşandılar ben babamla kalıyordum.3 sene sonra annem öldü.Ve ben niye asosyalim diye dalga geçtiklerinde bilmiyorlar ki şu anda üvey annemle yaşıyorum. Yaşadığım herşeyi aklımdan çıkaramıyorum. insanlar çok şey yaşadıklarını zannediyor ve gösteriş yapıyor.Ama ben bunların hiçbirini kimseye anlatmadım anlatmam anlatamam. Hayattan nefret ediyorum zaten.Ne bir sevgilim var ne dost diyebileceğim bir insan. Kendimi asmak istiyorum ama öbür dünyadan korkuyorum.
    ···
    1. 1.
      +22 -1
      olum gerçek mi değil mi bilmiyorumda içim bi cız etti dıbına koyim
      ···
    2. 2.
      +3 -1
      gerçekse çok üzüldüm. allah kahretsin
      ···
    3. 3.
      0
      mk gerçek mi trol mü anlamadım çok içten yazmışın :(
      ···
    4. 4.
      +11 -2
      üzüldüm panpa aynısı benim başıma geldi babam bipolar hastası . Fakat bizi yaradan Allah bu yükü kaldırabileceğimizi biliyor kardeşim dayanmaya çalış . Sevgili edin seni çok seven birini bul sana tavsiyem budur.
      ···
    5. 5.
      +1
      Lütfen troll olduğunu söyle nasıl üzüldüm mk
      ···
    6. 6.
      0
      troll değil panpalar gerçek
      ···
    7. 7.
      0
      pampa senin suçun değil suçu kendinde arayıp kendini üzme ak
      ···
    8. 8.
      +1
      kanka gerçek değil dimi bu şakasına yazdın eğer gerçekse allah yardımcın olsun içim cız etti
      ···
    9. 9.
      0
      Benzeri durumdayım
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster