/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +6 -3
    ak parti'yi liberal sanan bir cahil kardeşimiz daha. bir kere liberalizmde farklı olana karşı bir saygı vardır , türkiye'de böyle bir şey var mı ? liberalizmde sınıfı mücadelesi yoktur . akp ne yapıyor ? toplumu ateist, türbanlı bacımız gibi gibi kategorilere ayırmıyor mu ?
    liberal bir devlette birey önemlidir , öz irademizle karşılıklı yaptığımız alışverişlere dayanır. liberal devlet akp'nin yaptığı gibi büyük bir güç ve korku imparatorluğu kurmaz , çıkarlarına göre hareket eden kişileri beslemez , insanların özgürlüğüne sürekli müdahale etmez .
    kendin yazmışsın devlet ekonomiye karışmaz diye , haklısın. bir de akp'ye bak bakalım ? erdoğan'ın merkez bankası'na karışmadığını iddia edebilir misin gerçekten ? adam paramızla alacağımız ürünlere bile karışıyordu lan. neyin kafasını yaşıyorsun.
    gazetede yazdıkları için içeri atılanların olduğu , anasının amı gibi vergilerin alındığı ülkede hala liberallikten bahsediyorsunuz ya , neyin kafasını yaşıyorsunuz , ütopya'da falan mı yaşıyorsunuz anlayamıyorum.
    ···
   tümünü göster