/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    +4
    sadece bu mesajı yazsam yeterli galiba

    "Gecenin bir yarısı arıyorsun ve bana beni sevdiğini söylüyorsun"
    neyiz biz seninle xxxx? buna bir karar verelim önce oyun mu oynamak istiyorsun..ya da vermeyelim, sen böyle mutluysan, oynamaktan, oynatmaktan zevk alıyorsan ona da saygı duyarım. çünkü benim ne düşündüğüm de, ne hissettiğim de en aptal adamın bile anlayacağı kadar net ortada, ne sevdiğin belli nede sevmediğin ? bir de seni çözebilsek? bana bizi anlat biraz, ben de bileyim ve bende ona göre sana yaklaşayım yada uzak durayım."

    bu mesajı okudum ne yazsam mk diye bildim sadece, sarhoş kafa ile sevdiğimi demiştim ayık kafa ile desteklemem lazımdı.

    Merhaba burcu ne desen haklısın ne sevdiğim belli nede sevmediğim değil mi ? Sende haklsın... ,Açılamıyordum sana çünkü bu gibimsonik olan hayatıma , senin hayatını da katıp senin de hayatını giben ben olmak istemiyordum. dün nediye aradın ya ? dediğini duyar gibiyim ,içimde sana karşı artık daha fazla sınırlandıramadığım hisler taşıyorum. bunları sana yüz yüze söylemek isterdim.Ama dün dayanamadım artık dün söyledim, seviyorum çünkü ve bu duygunun tek taraflı olmadığınıda biliyorum dedim göderdim.. mesajı..

    uzun zaman sonra ortlama 6 sene sonra bir başkasına sıcak duygular hissediyordum, o huurdan sonra ilk defa bir kıza seni seviyorum diye bildim, bunu demek o kadar kolay değil beyler, Korkuyorum da amk ya yine aynı acıları çekersem , çekmemek de elde değildi zaten, insan sevmekten korkar mı ben korkuyorum o zamanlar..
    ···
   tümünü göster