/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +12 -4
    Beyler hayatınızda belli bir düzen kesinlikle olmalıdır ama asla bu düzen sizi müptela yapmamalıdır. O düzen sizi kör etmemelidir.

    Mesela ;

    1-) 31 ÇEKMEYiN. Demesi kolay demi amk bunun hayatınıza bir katkısı var mı düşünün ? yok... (Müslümansan cenabet olmak vs). Ve bir yapılanmanın içinde kaybolup giden beyni ele geçirilmiş bir insan tanesi olmayın kendinizi kontrol edebilin.

    2-)HEDEFiNiZ OLSUN. Hem çalışanlar hem de okuyanlar için. Beyler bir düşünün 31 çekmenin vermiş olduğu eziklik hayatınızda yok ve bir hedefiniz var. Yapmanız gereken tek şey bir program doğrultusunda çalışmak. (yatma - kalkma saatleri , test çözmek vs.)

    Ve bu çalışamalarınız belli bir sürecinde mutlaka bir geri dönüş alacaksınız ve bu sizi mutlu edecek özgüveniniz artacak hayata çok daha güzel bakacaksınız tek yapmanız gereken biraz sabretmek...

    3-) ASLA iSYAN ETMEYiN , PES ETMEYiN. Doğru yolda giderken birçok zorlukla karşılacaksınız ve bıkacaksınız asla vazgeçmeyin. güzel olan birşeye ulaşmak asla kolay olmaz bunu unutmayın(anlamak için başarılı olan ünlü insanların hayatını okuyun). Ve ailevi olsun , aşk hayatı olsun yaşadığınız hiçbir şey sizi hedefinizden saptırmasın..

    Demem o ki kardeşlerim herşeyin başı sabır , azim , istek. Yapamıyacağınız hiçbirşey yok imkansız yok sınır yok deneyin başarcaksınız daha mutlu olacaksınız.

    Ve son olarak şunu unutmayın ki bu gitmiş olduğunuz düzen sizi müptela yapmasın özgürlüğünüzden vazgeçmeyin... (Ben hergün sonunda buraya yazacağım siz de mutlaka deneyin)
    ···
   tümünü göster