/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    ulen bir müslüman mahsum başka bir müslümana eziyet ederek işkence ederek yakarak öldürürmü lan
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim öldürdüğü kişiler masum diyorsan vicdanın yok demektir. ama medyada duyduğun kadarını bildiğin için normaldir. en basitinden o masum dediğin yakılarak öldürülen ürdünlü pilot hergün uçağıyla ırakta ve şamda sivil müslümanları bombalayıp yanarak, parçalanarak, enkaz altında kalarak ölmelerini sağlıyordu. infaz videosunuda izlediğin zaman adam bunları yaptığını bildiği ve bunun için pişmanlık duyduğunu itiraf edip tanıdığı pilotların tüm bilgilerini veriyor.
      masum sandığın koalisyon ülkeleri sadece id hedeflerini değil sivil halkıda bombalıyor. evinde otururken veya pazarda alışveriş yaparken üstüne bomba düşen ve yanarak ölen o insanların ne suçu var ?

      Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre karşı hür, köleye karşı köle, kadına karşı kadın kısas edilir. Ancak öldüren kimse, kardeşi (öldürülenin vârisi, velisi) tarafından affedilirse, aklın ve dinin gereklerine uygun yol izlemek ve güzellikle diyet ödemek gerekir. Bu, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Bundan sonra tecavüzde bulunana elem dolu bir azap vardır. (Bakara 178)

      Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (bu hükme uyarak) korunursunuz.(Bakara 179)

      Onun içinde (Tevrat’ta) onlara, cana can ile, göze göz ile, buruna burun ile, kulağa kulak ile, dişe diş ile ve yaralamalara karşı kısas olduğunu yazıp farz kıldık. Kim onu bağışlar da (kısas hakkından vazgeçerse) artık o kendisi için (günahlarına) kefâret olur. Ve kim, Allah’ın indirdiğiyle hükmetmezse, o taktirde işte onlar, onlar zalimlerdir.(Maide 45)
      ···
    2. 2.
      0
      herşeyi geçtim bu kadar kötü bir şekilde ölüm çok ağır ki bunu milyonların izliyor olması daha acı bir durum hem askerler çoğu zaman kendi kararlarını veremiyorlar tabi mahsumda olmaya bilir
      ···
    3. 3.
      0
      müslüman halkı bombalayıp yakarak öldürmesi çok ağır değil mi ?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster