/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1076.
    +5 -2
    kanka ama dediğin gibi ciks bizim doğal dürtümüz, 31 veya ferre değil. vücut o meniyi sen bir dişiyi hamile bırak diye üretiyor kanalizasyona gönder diye değil. her cikste çocuk mu yapılıyo amk diyebilirsin ama sonuçta ciks esnasında beynin farklı bölgeleri de çalışıyo, 31'de ise tam bir travma durumu yaşıyo beyin.

    ferrenun zararlarıyla ilgili internette tonlarca bilimsel makale var. bak yazı var demiyorum makale var diyorum yani bilimsel olarak temeli, kanıtı olan yazılar bunlar. bundan 100 sene önce birinin ferreya ihtiyacı mı vardı?

    ciks satar evet katılıyorum. ama ferrenun olmadığı bir dünyada insanların cebinde kalacak parayı bir düşün. ferre filmler, fantezi oyuncakları, genelevler vs. bu açından baktığında ferrenun olmadığı bi sektörde ciks gene satar ama daha az satar. ve inan bana bu insanların ahlak durumunu bile değiştirir. 31'i insanlar cinsi duyguları bastırıyo zannediyo ama bence tam tersi ekstra tetikliyor.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bundan 100 yıl öncesinden bahsetmişsin. Evet o vakitler ferre dvd leri alıp veya internetten izleyebilinecek bi çağ yoktu. insanın kendi hayal gücü ve gözlem yapabilme yeteneği var. Sen kendi hayatında bir kadının bacağını veya herhangi bi seni tahrik edebilecek organını düşündüğün vakit kendi işini onun hayalini kurarak görebilirsin. Her insan cinsel açıdan nerdeyse farklıdır. Bazı insanlar cikse çok düşkündür hayatının vazgeçilmezidir, bazılarıysa cikse çok düşkün değildir. Mastürbasyon yapan bir insan kendi cinsel duygusunu o anlık tatmin etmek için yapar. Zaten boşalma evresinden birkaç saat sonra yine aynı cinsel duyguların kabarıyor. Yani 31 hem yararlıdır hemde zararlı. Böyle bişey işte amk
      ···
   tümünü göster