/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 976.
    +123 -15
    Hayrın tarafında olanlar iyi enerjiyi, şerrin tarafında olanlar ise kötü enerjiyi yaymak isterler;

    Ve enerjinin yayılabilmesi ile mimari arasında kesinlikle bir bağlantı vardır.

    Eğer mimari doğru kullanılırsa, var olan enerji katlanarak artırılabilir ve etrafa bu şekilde çok daha fazla enerji yayılabilir beyler.

    En eski tarihlerden beri lucifercılar, kabalistler, gizli örgütler, adına her ne derseniz deyin, bu dünyaya şerri, kötülüğü yaymak isteyenler, mimariyi kullanmışlardır beyler.

    Fakat bizim elimiz de armut toplamamıştır dıbına koyayım.

    Yani hayrı yaymak isteyenler de kullanmışlardır;

    Semavi dinlerin tümü, mimariyi iyi enerjiyi yayma amacıyla kullanmıştır. Tabii hükümleri kalkmadan evvelki halleri ile tümü diyebiliriz.

    Ancak günümüzde hayrı yayma işini yalnızca islam dini yapmaktadır.

    ileride; diğer dinlerin tahrif edildikten sonra, mabedlerinden artık nasıl hayır yerine şer yaydığını, I. Dünya Savaşı’nda taraf değiştiren yavşak italya gibi nasıl iyiler tarafında iken kötüler tarafına geçtiklerini-geçirtildiklerini de anlatacağım beyler.
    ···
    1. 1.
      +54 -199
      ulan önce 31 den ferredan dopamine sonra masonluğa sonra yahudilere şimdide mimariye geçtin senin ben dıbına koyayım amk malı trende girmek için neler yazıyor lan

      not : kesin sonunda ya 31 çekmek günahtır yada bunlara uymamak için ferreyu ve 31 i bırakın panpalar diyip kapanışı yapacak sonrada sözlükten kaybolacak
      ···
      1. 1.
        +93 -4
        sen bi sus lan mk maydanozu
        ···
      2. 2.
        +15 -2
        Usta devdıbını okumadan yazıyorum belki behsetmişsindir. Şimdi mesela Mescidi Aksanın Filistinin Yahudiler tarafından ele geçirilmek istenmesi bu hayır şer mimari dengesinin bozulmak istenmesiyle alakalı mıdır ?
        ···
    2. 2.
      +54 -9
      ulan siyonist yahudi kesim tarafından yaptırılan piramit yapıların sadece estetik kaygı güttüğüne inanıyorsan senin ben beynini gibeyim ya. yeryüzünde ley hatları denilen stratejik enerji noktaları var. pozitif veya negatif enerji yaptığın eylemlere göre şekilleniyor o mimari yapılar altında. yazarın ferre ve 31'den konuyu mimariye bu kadar hızlı çekmesini konuyu bilmeyenler için ben de tasvip etmiyorum ancak bu kadar da önyargılı olunmaz lan ayı.

      31 konusu ise, kuran'da mastürbasyonla ilgili tek bir ayet bile yok günah olduğuna dair bu adam niye günah-sevap boyutuna çeksin olayı? zaten bilim tarafından yazılan tonlarca makale var ferre ve 31'in zararları hakkında. araştır lan azıcık
      ···
    3. 3.
      +49 -7
      Kur'an da
      Onlar, eşleri ve cariyeleri dışında, mahrem yerlerini, korurlar. Doğrusu bunlar [helal olan eşleri ile beraber oldukları için] yerilemez, ayıplanmazlar. Şu halde, bunun ötesine gitmek isteyen, [zina, livata ve mastürbasyon yapan, muvakkat nikah yapan, hayvana tecavüz eden, meşru yolun dışına çıkmakla] haddi aşmış olur.) [Müminun suresi 5-7]

      Açık açık masturbasyon u vb. Allah kesinlikle yasaklamaktadır. Keşke birazda sen araştırsaydın kardeşim
      ···
      1. 1.
        +60 -2
        nick-entry uyumsuzluğu.
        ···
      2. 2.
        +4 -7
        gerizekalı o parantez içinde yazanlara meal denir kuranda yazmaz onlar. insan eklemesi yorumudur. orjinal kuranı aldığında zina, livata, mastürbasyon yapan diye yazmıyor.
        ···
      3. 3.
        +4
        Senin anlayabiliceğini düşünmüyodum zaten ak liselisi
        ···
      4. diğerleri 1
    4. 4.
      +36 -5
      Bizim için en hayırlısını bilen Allah'tır.(c.c)
      ···
    5. 5.
      +54 -1
      entry nick uyumsuzluğu ...
      ···
    6. 6.
      -8
      He dıbına koyayım he bi tek dünyada iyilik yapmak isteyen Islam, diğer herkes kötü
      ···
    7. 7.
      -1
      Ahahahaha sıçtı sıvazladı
      ···
    8. 8.
      -1
      Yazık lan italya diyor iyiyken kötü tarafı falan diyor ahahhaha amma iyi atıyorsun puahahahah lan gerzek iyilik ve kötülük böyle ayrılmaz senin dediğin şey herkesin menfaatine nasıl geliyorsa öyle davranmasıdır. iyilik ve kötülük insanların herhangi bir canlıya karşı tutumudur ve kişiden kişiye göre değişir.
      ···
    9. 9.
      0
      iyi kötü yok pnp çıkar var, savaşları iyi kötü diye yoramazsın
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster