/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 151.
    +1
    hastanaden cikmisti sonunda. polislere ifade verdi serbest birakildi. Evinde bulunmasi gerektiginden fazla mal bulunduruyordu. Gerekirse sehrimdeki evi satip odeyecektim parasini. Beraber yasayalim dedim birakalim uyusturucuyu. Kabul etmisti. Herseyi konustuk kucuklugumde neden sehirden gittigimi dort senelik lise hayatimdan, ceydayla sevismelerime kadar her seyi anlattim. Kucukluk aklimla yaptigim seylerdi geride birakmistim.O ise beni kahreden cumleyi soyledi.
    "Sen gittikten sonra caresiz hissetmistim, bundan basladim" hala hastaneye yatincaya kadar caresizdi.Bu bir intihardi aslinda. Anlattiklarina inanasim gelmiyordu. Sadece ot icmiyordu eroin de denedigini soyledi bir zamanlar.

    Aradan zaman gecti. Ayni eve ciktik.Hic birakmayacaktik birbirimizi ve bir ay kadar disari cikmayip bedenimizi uyusturucudan temizleyecektik. Subat tatilinde yapicaktik bunu eve malzeme depoladim ve kendimizi kilitledik en sonunda. Krizlerimiz geldiginde cildirip delirecektik, ikimiz de bildigimiz icin eve kolilerle sigara, alkol aldik. Kirilacak esyalari paketledik ve basladik gun saymaya
    ···
   tümünü göster