1. 1.
    +1 -1
    android çok fazla donanım istiyo, 3gb ramli lg g3 türevi cihazlarda bile kasmalar, donmalar, atmalar yaşatıyor. iphone kullanmadım ama çevremdekilerden azıcık aşinayım, uygulama sıkıntısı yaşatmıyor, ve hızlı bir sistemi var, ama bir telefon için çok pahalı, şu an windows kullanıyorum, hem akıcı hem ucuz, hem iyi donanım sunuyor, kamera olsun vs, ancak bunda da uygulama sıkıntısı var.

    gibmişim prasını diyosan iphone,
    sinir olurum donmasın cihaz diyosan windows,
    her şeyi özgürce yapiyim bana yeter diyosan android
    ···
    1. 1.
      0
      panpa abartma android kasmaları eskidendi. oyun falan diyosan iphone ların kalibrasyonu andoid cihazlara göre çok düşük. adam kaç küsür inçlik z3 le 500 civarı ppi alırken, 4 küsür inç iphone la ppi 300 de geziyo. düzgün oyun oynayamazsın iphone la.

      (uygulamadan kastını oyun olarak aldım)
      ···
      1. 1.
        0
        Z3 le 4 inçlik ayfonu karsilastirman saçma plusla karsilastir ikiside son seviye telefonlar
        ···
    2. 2.
      0
      yok panpa ben fazla oyun oynamıyorum telefondan, tuvalette zaman geçirmelik bir iki tane var sadece, o asphalt, brothers of arms, modern combat, heroes of order and chaos falan onlara hiç bulaşmıyorum zaten, cut the rope, rayman tarzı oyunlar yüklerim telefona.

      android'in dondurmasından kastım şu an abimde var lg g3 3gb ramlisinden ilk çıktığında aldı, bu son sürüme güncelledikten sonra telefon kendini kaybetti, facebook uygulamasında bile donuyo cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyo, kıracaktı en sonunda sinirden. bazı android cihazlar iyi gerçekten dediğin gibi nexuslar mesela
      ···
    3. 3.
      0
      versus.com/tr/samsung-galaxy-s6-vs-apple-iphone-6-plus

      samsung işlemci, ram, ekran kalitesi vs de gibiyor. iphone artılarına bak. bi artısında "oo iphone alırım bi dal" yazıyor. bi artısında "masaya koymalık telefon mu" yazıyor. s6 da ise daha güçlü işlemci, daha kaliteli kamera, daha güçlü ram vs gibi şeyler var.

      seçim sizin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster