/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 551.
    +129 -4
    Arkadaşımın eskiden kullandığı hesapla giriyorum inciye sadece caps falan bakayım güleyim diye giriyorum arada.
    Şu konuyu görünce yazma ihtiyacı hissettim sağolsun o da kullanmıyor zaten kendimden yola çıkarak birkaç şey yazıp çıkacağım.

    Lise 1 den beri ferre izliyorum şuan 22 yaşındayım. ferrenun sosyallikle tiple zekayla hiçbir alakası yok bunu belirteyim hayatım boyunca kızların teklif ettiği o tiplerden oldum her gittiğim yerde en popüler arkadaş grubuna sahip oldum yakışıklı çocuklar güzel kızlar. iyi bir üniverstede iyi bir bölüm okudum ve erken bitirmek üzereyim. Bunları anlatma sebebim olayın gibemiyoruz arkadaşımız yok asosyaliz gibi sebeplere bağlayanlar içindi.

    ferrenun arka planından falan da bahsetmeyeceğim başlığı açan arkadaşın yazdıkları tamamen doğru. Yani ferreciların beyni yıkanıyor mu bilmiyorum ama izleyenlerin bizim beynimiz en diplerine kadar yıkanıyor.

    Benim popüler olamamın asosyal görünmememin sebebi tipim ve ferredan arta kalan zekamın yeterli olmasıymış bunu geç farkettim ama farkettiğim için şanslıyım. 2Günde bir kesin asılan bazen günde 5i 6 yı bulan biri olarak yazıyorum. Şimdi düşününce bile midem bulanıyor kendimden tüm günümü nasıl buna harcamışım diye...

    Size hikayeyi anlatayım;

    Belirli bir sebepten dolayı çalışmam gerekti para değil mesele çok detaya girmeyeceğim. Şunu söyleyebilirim ki canım çıkıyordu ve insanlarla iç içe olduğum bir işti evde kendi başıma geçirdiğim zaman çok çok azalmıştı. Ve asılmak aklıma bile gelmemeye başladı hiç ferre izlemiyordum eve geldiğimde yorgunluktan aklıma gelmiyordu. Şöyle söyleyebilirim o 4 ay içinde toplamda 6 kere asıldım 4 kere de rüyalandım ve bunların biri ferreyla oldu geri kalanında yazın çalıştığım için gördüğüm manzaraları düşündüm normalde hayvan gibi gang banglar anca kaldırırken gördüğüm iki yabancı kızı düşünmek yeterli geldi.

    Bundan sonrası yaz sonrası okul başladığı zamandan günümüze kadar olan kısım

    Sonra bişeyi farkettim ki beynimi çok daha fazla kullanmaya başlamışım. Etrafımdaki insanları yıllardır dostum olan insanları çözümlemek için hiçbirşey yapmadığımı gördüm. Tanımayıp umrumda olmayan insanların bana katabileceklerini gördüm. 3 Yıldır alışveriş yaptığım yerdeki kasiyer kızın aslında çok güzel bir muhabbeti olduğunu güzel kızların tek derdinin sex olmadığını anladım.

    Derslere gitmediğimi farkettim hocalarımla hiçbir iletişimim olmadığını farkettim ve gittiğim derslerde de sadece uyuduğumu farkettim. Derslere gitmeye başladım hocaların bütün anlattıklarını dinledim sıkıcı bile olsa esnemedim bile. Aklımda sex yoktu. Dikkatim dağılmıyordu.

    Eskiden burnu havada egoist biri olarak görüldüğümü farkettim. Görmediğim insanlarla iletişim kurmaya başladım. Herkesin beni insanlara tepeden bakan zütü kalkık zengin yakışıklı bir bin olarak gördüğünü farkettim. Şunu söyleyebilirim hiç alakası yoktu. Uyuyormuşum resmen yıllardır gerizekalı gibi uyuyormuşum. Beynimin büyük bölümü sexmiş. Gerçek sex de değil ferreymuş. Bu zamana kadar çok kız arkadaşım da oldu. Ama ilk defa sevişmekten bu kadar keyif alıyorum.

    Sabahları dersim ya da bir işim bile olmamasına rağmen 10 dan önce uyanmaya başladım. Hatta bunu 9 a çektim daha sonra. Yıllardır herşeyi dışarıdan söyleyen ben o saatte kalkıp her sabah kendime hayvanlar gibi kahvaltı hazırlamaya başladım. Hava güzelse direk yürüyüşe yoksa evde şınav mekik açma germe gibi vücuduma iyi gelecek aktiviteler yapmaya başladım. Eğer evdeysem öğle ve akşam yemeğimi de kendim yapmaya başladım. Gün içinde açma germe hareketlerine devam ettim. Vücudum daha önce de iyiydi ama hiç bu kadar sağlıklı hissetmedim ben enerjim asla tükenmeyecekmiş gibi.

    Kendimi geliştirmediğimi farkettim. Aslında o kadar çok boş zamanım varmış ki. Şu yazdan beri o kadar çok kitap bitirdim film yabancı dizi izledim ki... Bunları yaparken arkadaşlarımla hiç eğlenmediğim kadar fazla eğlendim. Aslında farklı birşey yoktu ama aslında ne kadar mutlu olduğumu farkettim. Vücudum gibi beynimde dinamo gibi çalışmaya başladı hiçbirşekilde yorulmuyordu. Kendimi ve etrafımdaki insanları ne kadar sevdiğimi farkettim. Onlara bunu hiç farkettiremediğimi.

    En güzeli de hayatımın kadınıyla tanıştım. Burnumun ucunda duran ama hiç göremediğim afet-i devranla. Hiç böyle sevebileceğimi düşünmemiştim. Böyle mutlu olabileceğimi düşünmemiştim. Mükemmel erkek diye bi tabir var ya bunu hissediyorum işte. Ve her erkeğin aradıklarını bulup beyinlerini kullandıklarında mükemmel erkek olabileceğini gördüm.

    Evet uzun oldu ama yazdıklarım tamamen gerçek ve size nerdeyse bir yıllık bir süreçten bahsediyorum. Şu an o çalıştığım zamanki gibi bir işim yok günümün çoğu boş ve para sıkıntım yok. Mastürbasyon sıklığım haftada 1 bazen 2 haftada 1. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim gece rüyalanma ihtimalim olmasa onu da yapmam. Bu enerjimi kaybetmek istemiyorum ve o asıldığım zaman bile bana vakit kaybı gibi geliyor. Hayattan bu kadar zevk alabileceğimi bilmiyordum ben.

    Bu süre zarfında ferre açıp izledim arada ama elimi gibime zütürmedim bile sadece izledim evet gibimde kalktı. Ama asılma ihtiyacı hissetmedim. O proteinlerin yerinde durması daha çok işime geliyordu çünkü.
    Yani hastalık olan asılmak yada asılma ihtiyacı değil. HASTALIK OLAN ferre.
    Ondan uzaklaştığınızda zaten mastürbasyon sıklığınız çok çok azalacak gerçeğe döneceksiniz. Gerçek ciksi arayacaksınız bunu da kızlara kezbanlar huurlar millete verip bize vermiyorlar ÇiRKiNiZ, FAKiRiZ diye zırlayarak değil beyninizi yeteneklerinizi size verilen nimetleri kullanarak yapacaksınız. Sexi amaç değil mutluluk için araç olarak kullanmayı öğreneceksiniz.
    Böyle zırlayanlardan kaçınız bir müzik aleti çalıyor ? Kaçınız tiyatro resim vb sanatla uğraşıyor ? Kaçınızın büyük akademik başarıları var ? O taş gibi kızlara bakıp bu huur bana vermez diyenlerinizin kaçı brad pitt kadar yakışıklı ? O güzellikten tatlılıktan kızlara uzanmaya çalışıp kızlar bakmadığında kezban huur deiyenlerinizden kaçı kendinden çirkin kızlara dönüp bakıyor?
    BOŞ ZAMANINIZI NE iLE DEĞERLENDiRiYORSUNUZ BEYLER ? HAYATINIZDAN ASILARAK HEBA ETTiĞiNiZ O SAATLERi KiMSE SiZE GERi VERMEYECEK. HAYALiNiZDEKi KARiYERi KIZLARI SOSYAL ORTAMI, HAYALiNiZDEKi HAYATI KiMSE SiZE VERMEYECEK. AKLINIZDAN ÇIKARIN ferreYU HiÇBiRi GERÇEK DEEĞiL. GERÇEK SEX DEĞiL BU. HiÇBiR ZAMAN ALETTA OCEAN GiBi BiR KADINI gibEMEYECEKSiNiZ. GERÇEK DEĞiL ÇÜNKÜ TAMAMEN SiLiKONDAN YAPILMIŞ BiNLERCE ERKEK TARAFINDAN DEFALARCA gibiLEREK EĞiTiLMiŞ BiR OYUNCAK O.

    Okursunuz okumazsınız size kalmış. Belki birkaç insan daha hayatından zevk almayı öğrenebilir diye yazdım bunların hepsini. ferre BEYNiNiZDEKi HER ZERREYi gibiP ATIYOR.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Şu başlığın özeti bu olmalıydı panpa helal olsun
      ···
    2. 2.
      +1
      OLAY KAMU SPOTUNA DONDU MK
      ···
   tümünü göster