1. 1.
    -1
    Adam haklı amk
    Gidip elalemin addıbını savunacağınıza kendi bilim adamlarınızı koruyun amk
    ···
    1. 1.
      0
      vizyonsuz ve kontrolsüz dediği adam nicola tesla yalnız, dikkatinizi çekerim. toplu katliam silahları üretebileceği korkusuyla amerika'nın kendi gölgesi altında hapis ettiği nicola tesla. kullandığı bilgisayar , elinden düşmeyen telefonda bile tesla'nın etkisi vardır ergen kardeşim , edison gibi kapitalizm sisteminin köpeği olmadı diye eleştirecekseniz eleştirmeye devam edin ama o 3 kuruşluk zekanızla tesla'nın zekasına dil uzatmayın. ayrıca o arkasından gidemediği buluşları yazmışsın , edison'un doğru akım teorisine karşılık alternatif akımı bulmuştur , şu andaki elektrik sistemlerinin çoğunda da alternatif akım kullanılır , kısaca sen farketmesen de tesla'nın zekasından faydalanıyorsun.
      ···
      1. 1.
        -1
        Bizim bilim adamlarımız yokmu liseli ergen? Sizin lisede tarih derslerinde anlatmıyorlarmı türk bilim adamlarını evladım? Senin ülkeni nicola teslamı yükseltti yavrum? Tarih derslerine iyi çalıs özelliklede türk bilim adamlarına malum bu ara yazılılarınızda başlıyordur
        ···
      2. 2.
        0
        bizim bilim adamlarımız yok mu dedim lafı zütüyle okumuş , 2 kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeyen , annesinden izin alıp 50 kuruşla internet cafede hesap açtırmış ergen dölü ?
        bizim bilim adamlarımız var var tabii de kaç tane var ayrıca şunu yaz da bir görelim bakalım , türkler olarak dünyaya neler kazandırmışız bir bak bakalım , yaz bana ben de göreyim.
        ayrıca bizim türk bilim adamlarımızın olması tesla'ya tak atmamımızı gerektirir ergen kardeşim ? o kullandığın bilgisayardan tut elindeki cep telefonuna kadar her şeyde bu adamın parmağı vardır , hadi gibtir git köftehor sütünü iç ve uyu şimdi.
        ···
   tümünü göster