/i/Tespit

  1. 1.
    +14 -1
    Emekliye ikramiye verecek paranız yok ama Başbakanlık’ta bir danışmana aylık 22 bin 100 Euro brüt, 13 bin Euro net maaş ödeyecek paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Kaçak Saraya milyarlarca lira harcayacak paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Cumhurbaşkanına 410 Milyon TL’ye uçak alacak paranız var.

    Emekliye ikramiye verecek paranız yok ama Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı binası için AYLIK 765 bin 143 TL KiRA ödeyecek paranız var.

    Emekliye ikramiye verecek paranız yok ama Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanı iken kullandığı konuta AYLIK 49 bin TL ödeyecek paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama ABD’deki israil lobilerine 65 milyon dolar ödeyecek paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Anayasa Mahkemesi Başkanı’na AYLIK 7600 Euroya araç kiralayacak paranız var

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Afyon Valisinin makam aracı için AYLIK 5 bin TL kira ödemeye paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Türkiye’de Uluslararası Teröristleri tedavi etmeye paranız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama Libya’da teröristlere bavulla taşıyacak milyonlarca dolarınız var.

    Emekliye bayramlarda ikramiye verecek paranız yok ama yandaş basın oluşturmak için kamu bankalarından kredi verecek paranız var

    Emekliye ikramiye verirsek kriz çıkarmış. Yandaşların mamasını kesip emekliye vermek Türkiye için değil, yandaşlar için kriz olur!
    ···
   tümünü göster