/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +1
    kankalarım, kardeşlerim ...

    Eyyyyyyy Romalılar, bu @2 efsanesi bitti. Artık incisözlüğün olayı " REDDiT" vari bir yerdir. O eski gibişler, @2'ler yok, mevzubahis sadece trende girmek ve twitter veya benzeri sosyal medyalardan espri ve caps çalmak, parti bayrağı paylaşıp ergen toplamak oldu.

    bunların en baştan olacağını bildiğim için sayfadan capsler almaya başlamıştım ( temamız kaldırılmadan önce ). bakıp bakıp duygulanıyorum hep.

    buyrun özlemişsinizdir belki.

    http://www.hizliresimyukle.com/image/BaZa

    http://www.hizliresimyukle.com/image/BaZu

    ilk resimde açtığım başlığa iyi bakın panpalarım. Tema kaldırıldığı günden sonra bıraktım sözlüğü. Ayda yılda bi gelip bakıyorum acaba diyorum acaba tekrar gelir mi diye,. ama hayır. sırf bu başlığı açan kardeşim için yazıyorum bunları.

    Panpa, bak incisözlük temamız kaldırıldığında öldü artık. korkunçlu karılar, @2 ler , hikayeler olamaz artık BU FORMATTA. Şu anki incisözlük değil, http://www.tr-reddit.com . gibi bir yer. burayı artık incisözlük olarak görmenin bi mantığı yok. Tüm bu olanlardan sonra kaçan birçok kardeşimiz gibi bende bıraktım yazarlığı, biz kendi bacağına kurşun sıkan bi entellektüel am delisi köpeğin kurbanlarıyız.
    ···
   tümünü göster