/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +1
    4 yıl önce nere gidiyor bu sözlük dediğimde yeni üyeyim diye benle taşak geçmişlerdi. yeni tasarımdan beri açılan her "nereye gidiyor bu sözlük" başlıklarını sigaramı keyifle içime çekerek okuyorum amk
    ···
    1. 1.
      0
      son nesil dötüncüyken çok taşak geçerlerdi bizimle ama biz gene kurtardık paçayı sözlükte ayrı bir hava olmuştu ama artık her nesil diğerinden daha liseli amk. heleki üye olan saniyesinde yazıyor ya..
      ···
    2. 2.
      +1
      oysaki diğer nesillere saygımdan aylarca açılan üyelik alımlarını pas geçmiş uzun süre sözlüğü sadece takip etmiştim amk.
      vallaha anan zaa diyen liselileri özledim. o zaman bi farklıydı buralar
      ···
    3. 3.
      +1
      dötüncüler iyi anlamda bi etki yaratmıştı sözlükte. şimdi başlıklar 10 entryi geçmiyor özenilmemiş buram buram facebook kokan başlıklar trend oluyor özenilmiş içinde ince olan esaslı başlıklar kara deliklerde kayboluyor. harbiden çok mu drama yapıyoruz falan diye soruyorum kendime ama yok abi sözlüğün tasarımı değişebilir ona eyvallah da yeni gelen heriflerle birlikte jargon da değişti. kısacası lanet olsun bu hayat.
      ···
    4. 4.
      +1
      trend olayı çok gibintili oldu. sırf trende girmek için vatan, millet,sakarya takılan mı ararsın twiterda facebookta gördüğü komikli şeyi buraya atan mı ? normalde kimseden hoşlanmayan etmeyen ergenlerin sosyal medyada dikkat çekmek için aşk sözleri, şiirler paylaşmasına döndü olay.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster