/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -29
    O topraklarda ezelden beri yaşadıkları için elbette onlarda savaşarak kazanmışlardır, bu vatan toprakları sizin babanızın degil! Kürtlerde mülteci degil, sizin nedakar yasam hakkiniz varsa bu topraklarda, onlarinda var, bunu o kücük beyninize sokun artık !
    ···
    1. 1.
      -4
      He he o dediğinden...
      ···
    2. 2.
      +2
      Türkiye , Türklerindir. Diğer etnik sorunlar ise sadece vergi vererek bu topraklarda huzur bulabilir. Bu böyleydi , Tanrıkut gidene kadar. Yine olur biz rahatiz.
      ···
    3. 3.
      0
      ya bak bilader su yazdigin yorumdan konuya ne kadar hakim oldugun anlasiliyor ben siradan bir vatandasim bi yasima kadarda hic kimseye irkcilik yapmadim ve hep iyi kurt kotu kurt masaliyla uyutuluyordum ta ki su son zamanlarda artik yemin ediyorum tak etti su yukarda yazan barzoluklar kurtlerin yedigi taklarin onda biri bile degil daha kacak elektrik kullanmak kadina sidder teror tore daha bir suru tak var bu ulkenin basinda ne kadar buyuk sorun varsa yuzde doksan besinin sebebi kurtlerdir ve bunun tek sebebi yukarda bahsettigin sebepler olabilir mi bunun sebebi bunlarin yuzyillardir doguda dag maymunu gibi yasayip turk milleti bunlara aniden medeniyeti gosterince yasadiklari gormemislikten ben bunu artik cok iyi anladim bu insanlar bu ulke icin kangrenli bi uzuv gibi zarardan baska hemen hemen hic bisey vermiyolar.
      ···
    4. 4.
      0
      Tamam bende onu diyorum işte, verilsin bagimsizliklari, herkes kendi ülkesinde mutlu mesut yaşasın. Madem bukadar istemiyosunuz kendi bolgelerinde yasasinlar. Siz hem vatan bütündür bölünmez diyosunuz hemde ayrıstırıcılık yapiyosunuz, madem bütündür bu vatan, ozaman butun insanlarini iyisiyle kotusuyle benimsiceksin, dıslamiyacaksin. Yanlişsam söyle ?
      ···
    5. 5.
      0
      Sence toprak verilse kaci gider kopekistanda yasar istanbulu, izmiri, antalyayi ,adanayi ve diger illeri birakip giderlermi ? Gitmezler gitmiyecekler

      Eşek gibebilirler ama o kadarda eşek degiller

      Orada kendi yonetimlerinde huzur bulamaz hatta ic savaş bile cikartirlar
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster