/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8 -3
    Dün akşam 10 sularında avm'de bulunan spor salonundan çıktım. saçlarım hemen hemen burnuma kadar geldiğinden şekillendirmek için uğraşamayıp üzerine kapşönü kapatmış salaş yorgun halde girdim hamburgerciye. tok bir sesle kasada tek başına duran kıza menüyü ve yanında parça tavuk istediğimi belirttim. "o maalesef kalmadı x ürününü önerebilirim." dedi bende olur fark etmez dedim.

    10 saniye kadar sonra onunda kalmadığını söyledi. boşverelim o zaman menüyle idare ederim diyip yerime oturdum. 10 dakika kadar sonra kız bana menünüz hazır gibisinden bir işaret çaktı.

    ben kalktım ayağa menüyü almaya doğru giderken kız bana doğru bakarak "ben geliyorum tamam" dedi. bende centilmen bir şekilde "hayır canım ne alaka ben alırım" dedim. kız bir daha bana doğru bakarak "ben yapardım beyfendi" gibisinden bir şeyler dedi. aramızda 3 4 metre kalmıştı ki kıza bakaraktan "ya saçmalamayın ben alırım menümü siz zahmet etmeyin olur mu öyle şey hehe" dedim. DEMEZ OLAYDIM. Kız bana saniyelerce anlamsızca baktı ve o an düştü bendeki jeton. meğerse arka masada oturan adam kendi masasındaki boşları alıyormuş. kız da ona diyormuş o "ben yaparım" laflarını. başımdan aşağı kaynar sular döküldü iyi akşamlar diyip hemen masama gittim...
    ···
   tümünü göster