/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -1
    Ya arkadaş biz polislere hak veriyoruz bazen ama %99'u huur çocuğu olunca kurunun yanında yaşta yanıyor.

    Tecrübelerim;

    1)Geçen ay kar yağıyor, polis karakolunun arka bahçesiymiş bomboş çok güzel kar birikmiş 2-3 kişi kar topu oynadık diye adam geldi terkedin burayı diye bağıra bağıra artistlendi. Ya ne zararı var bizim orada kar topu oynamamızın sana?

    2)Mecidiyeköy'de adam polise kornaya bastı diye polis çıktı bağırdı ne basıyorsun diye vatandaşa, vatandaşta bağırınca polis arabadan inip adamı indirdi ceza yazmaya kalktı, 5-6 tane polis toplanıp herifi baskı altına aldılar Mecidiyeköy'ün ortasında oluyor bunlar. Bağıran adamla, vatandaş baya tartıştı sonra gitti zıplayıp adama yumruk atmaya çalıştı polis, yanında karısı vardı adamın karısının ısrarıyla arabaya binip gittiler. Bu adamlar daha kanunları kendileri uygulayamıyor millete uygulatmaya çalışıyorlar.

    Onlarca böyle başıma gelen olay var hepsinden nefret ediyorum, gezi'de yaptıkları hala aklımda. Doğu'daki halka neler çektirmişler artık siz düşünün biraz milliyetçiliği bırakıp. Gezi sayesinde gözümüz açıldı artık polislere nefretle bakıyorum çoğu kişide böyle baktığına eminim. Yargıya ve polise güvenim artık 0.
    ···
    1. 1.
      0
      3) Yaşım küçük o zamanlar 13-14 yaşındayım caminin avlusunda su balonuyla oynuyoruz arkadaşlarla camide 2.katta arkadaş gitti arabalara attı balonu ordaki esnafın birine gelmiş paçasının ufak biyeri ıslanmış çıktı caminin avlusuna tuttu kolumdan soktu dükkana polisi arıyo. Yalvar yakar arama dedim aradı geldi polis bende aşırı korktum polisten annem babam duysaydı giberlerdi. Neyse çekti kenara polis ağlama dedi bişey yapmıcaz dedi. Gittiler esnafa kızdılar adama 50 kere anlattım durumu ama geldi polisi aradı sonra polisler gitti. Halada o dükkanın önünden geçerim polisler iyiki bişey yapmamış ufak bi su balonundan oldu bunlar sende haklısın %99 u öyle olabilir ama iyi insanlarda çok var
      ···
   tümünü göster