/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1
    Uzun bir yazıdır tüm iddialara elimden geldiğince yanıt vermeye çalıştım. Fanatizm kördür lütfen en ufak tereddüt yaşayanlar 21 mart 2015 tarihinde oynanan kasımpaşa gs maçına şike diyenler okusunlar.
    2-0'dan 3-2 yapmak zor iş. fakat ligin en çok gol yiyen 2. takımı karşısında. Skor rakiplerin aleyhinde olunca hemen bik bik bilip bilmeden konuşun. devre arasında "ikinci yarının başında bir kornerde muslera bir topa zar zor dokunacak, top üst direğin içinden geri gelecek, sonra da galatasaray 3 gol atacak, tamam mıdır beyler?" şeklinde ayarlanmış olan şike. he amk hee ulen bre gerzek, galatasaray'ın kendi evinde 2-0 önde olduğu maçın son 10 dakikasında başakşehir'den 2 gol birden yiyip puan kaybetmesine,ki hafta önce yine evinde akhisar önünde 2-0 önde olan kasımpaşa'nın 65'den sonra iki gol yiyip berabere kalmasına, veysel sarı gs formasıyla hepimize saç baş yoldurtup "bu adam futbolcu bile değil" derken inanıyorsun da, kasımpaşa karşısında galatasaray'ın direkten dönen top olmasa 3-0 geriye düşecekken şansıyla da olsa 2-3 e maçı getirmesine ve veysel'in zaten hep oynadığı topu oynadığına mı inanmıyorsun ha sayın şerefsiz haysiyetsiz cahil mızıkçı kardeşim benim. Böyle iddialarda bulunanlar bir zahmet adem sarı'nın maçı az daha 3-0'a getirecek olan direkten dönen topunu da açıklarsa çok sevineceğim. o pozisyon da şikeye dahil miydi? sizin yaptığınız algı operasyonuna ben.. Sanki çevirdiğimiz ilk maç.

    yuh be size
    - savcı
    - polis
    - mahkeme kararı
    - tff
    - uefa
    - uefa cas mahkemesi
    - yargıtay
    - uefa
    - uefa cas mahkemesi
    - uefa cas tahkimi
    - tapeler

    falan yeterli değilken, inanmıyorken
    dedikoduyla şike ispatlayan fb taraftarı!
    varmı kardeşim elinde bi görüntü bi tape bişey konuşmayın böyle gerzek gerzek. Senin başkanın değilmiydi itiraf gibi açıklamalarda bulunan ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen. Ah kardeşim ah şu at gözlüklerinizi bi çıkarında görün gerçekleri kiölerin kendi menfaatlerince yüzyıllık kulube zarar verdiğini.ben galatasaraylıyım, eğer galatasaray yapsaydıyaşasaydı bunları tüm kadro, yönetim değişene kadar asla desteklemezdim. Hele buna sebep olanların arkasından asla gitmezdim.

    balıkesirspor-galatasaray maçında sercan gol atar ve galatasaray 3 puan kaybeder. sorun olmaz.
    gençlerbirliği- galatasaray maçında stancu gol atar ve galatasaray 2 puan kaybeder. sorun olmaz. başakşehir'e 5 puan kaybeder galatasaray, kanat beklerinde ferhat-uğur oynar, ayrıca ilk golü mehmet batdal atar. sorun olmaz. kazma veysel'in kanadından gol gelince aaaauuuvv!

    sosyal her ortamda görüldüğü üzere 3 temmuz 2011'de başlayan şike süreci şimdi de galatasaraylılar dışındaki kitlede "yansıtma" hastalığının baş göstermesine sebep olmuştur. isaakson neden oynamadı diyenler sayı saymasını biliyorsa kasımpaşa'nın ilk 11'inde kaç yabancı vardı saysınlar. sizin ısrarınızla serbest bırakılmayan yabancı sınırlaması sizin zütünüzde patlamış boşuna yırtınmayın isaakson diye.

    adamlar ne zaman 2-0 geri düşse başkanları hakem odası basıyor; maçı çevirmemize "şike" demeleri bundan olsa gerek. Ayıp lan hele bunu sizin gibi futbol katillerini savunanların yapması gerçi düşününce doğal.

    öyle bir algı yaratılmış ki, belki biz de maçı izlemesek ilk yarı kasımpaşa fırtına gibi esip, tek kale oynamış da galatasaray hiçbir şey yapmamış sanırdık. halbüki ilk yarı bile galatasaray'ın çok ciddi pozisyonları vardı. zavallı şikeciler artık yedikleri takları hazmettikleri için, inkar mekanizmasını aşıp yansıtmaya geçtiler. transfer döneminde oyuncuyla anlaşıyorsun, transfer şikesi diyorlar, 2-0'dan maç çeviriyorsun, yine şike oluyor.

    he gülüm he. şike.
    galatasaray ataklarının çoğunu veysel sarı'nın olduğu kasımpaşa defansının sağından yüklenmiş de bik bik bik
    1- en güçlü olduğumuz kanat orası. (olcan-telles ve yasin-sneijder)
    2- fener derbisinde neredeyse tüm ataklarımızı da soldan yaptık ama gol çıkaramadık.
    3- veysel sarı gs forması giyerken rakip taraftar dalga geçiyordu, haklıydı. mancini başgan bile semihi sağ'da deniyordu felan. biz onun bulunduğu kanattan saldırınca şike oluyor.

    aziz'in söylediklerine allah kelamı gibi biat eden haysiyetsizlerin en ufak bir kanıt olmadan atıp tutmalari da manidar. çünkü biliyoruz bunlar takımlarının şike yaptıklarına adlari gibi eminler. bunu yediremeyince muhatabina da kondurmak istiyorlar. pgiboloji biliminde buna yansıtma diyorlar.

    aglayin daha cok aglayin, it urur kervan yürür.bak gayem laf sokmak değil ama sırf skor senin işine gelmedi diye hemen şikeeee diye bağıracağına, keşke kendi başkanından hesabını sorsaydın bu işin de, gönül rahatlığı ile maç izleyebiliyor olsa idik ülkece.

    kahrınızdan kanser olursunuz inşallah.
    bu takımda aylarca parasını alamamış sneijder'in bile bu akşamki presini hep beraber izledik. attığı ara pas çoook derinlere gitmiş anlaşılan * bu kafadaki fenerbahçelilere çok üzülüyorum. şike sebebiyle resmi olarak avrupa'ya alınmamak falan kötü şeyler tabi. üzmeyin kendinizi buda gelir buda geçer.
    ···
   tümünü göster