/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    gibtir et olan olmuş önüne bak haytını yaşa geçmişteki acılrını içinde tut zaten istesende tamamen arınamazsın ama glecekteki karşılşacagın şeylere tecrübe olarak bi yerde dursun o acılr ama hayatında karrşına yeni çıkcak ilişkilerin önüne geçip seni kısır döngüye hapis etmesin
    ···
    1. 1.
      0
      doğru diyosunda ben 25 yaşındayım yani ben evlilik hayalleri kurarken birden böyle bişeyin olması insanın sağlıklı düşünememesine sebep oluyo panpa. hayatımı ona adamıştım yani belliki hayatımın hatasını yapmışım.
      ···
      1. 1.
        +3
        Benzerini bende yaşadım teselliyi evlenseydim çoluk çoçuk olsyadi o zaman bi huurluğuna şahit olsaydım daha kötü olacaktı diye düşünerek buldum panpa ama şuna emin ol etme bulma dünyası sana yaptığı kaltaklığın acısı illaki çıkar biyerden büyük ihtimal aldatılır yıkılır yıpranır hberide bi şekilde gelir sana bende 26 yasındayım panpa belki burdaki ergen tayfay göre yaşımız var ama daha dur kardeşim 50 yaşında evlenip baba olan erkekler var erkek olmanın iyi taraflarından biride bu bide son bişey panpa asla bi kadına tamamen teslim olma hafif hfif gibtir olup gidersede gyet güzel hayatına devam edebileceğini hissettir.
        ···
      2. 2.
        +5
        olum sağolun lan harbi dertleşmek birilerinin beni anlaması güzel
        ···
      3. 3.
        +2
        Aynı dertten müzdarip olan insanlar birbirini daha iyi anlar kanka o acıyı huurlugu aldatıldığını yada kandırıldığını anladığın andaki o beyninden vurulmuşa dönme hissini tatmayan bilemez çok acı bişey ama malasef ki kadınların yaratılışında var bu tatminsizlik daha iyisinin peşinden koşmak elindekiyle yetinememek ve ekgibliğini hissettiği her neyse onu gidermek için her türlü orspuluğu yabbilecek potansiyalde olmak o yüzden kardeşim hayatına devam etmeye çalış zamanını seni mutlu edicek neşelendirecek sana bişeyler katıcak şeylerle gecirmeye çalış keyif almaya başladığın anda hayat çarkının pozitiflik kısmını harekete geçirdiğin o vakit eminim ki bi çok şey değişecek doğru insanda krşına çıkacaktır.
        ···
      4. 4.
        0
        @3.1.3 kısaca rap dinle demişsin be moruk.. samimi söylüyorum rap ve özellikle sakultah olmasa bi çok şeyi aşamazdım hayatımda. buna benzer bişey bende yaşadım, tek mesajda insanı ağlamaklı şekilde sonsuz bi uçurumdan atıyor kahpe evlatları..ama mutlaka yavaş yavaş geçiyor, bigün bakıyorsunuz ki kalbindeki iltihaptan küçük bi iz kalmış sadece. "insan yeni denizlere.. gözü denizlere.. belki de eski kendi gibi ölü denizlere yelken açmalı".
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster