/i/Tespit

  1. 1.
    +96 -6
    davalarının haklı olmadığını bilen bu hainler sürüsünün , yaptığı alçaklıkların , milletçe işledikleri günahların ( cezasını çekmeleri yakındır ) üstünü örtmek için böyle ucuz , adice numarala başvurması hiç birimizi şaşırtmalı arkadaşlar.

    mesela ne ilginçtir üniversitelerde modern eğitim ve kadınlara özgürlük diye bağıran ama üniversiteyi bitirdikten sonra töresinin emrettiği gibi görücü usulü belki küçük bir kız çocuğu ile evlenecek , türkiyede en çok çocuk ferresi , içest ilişki hikayeleri aratan şehirlere sahip bu kürt arkadaşların bir tecavüz , taciz ,olayında bütün parti , koca bir kortej sokağa dökülmeleri , kampüsleri savaş alanına çevirmeleri.

    kürt arkadaşlara not: modern eğitim ve kadın hakları konusunda var olan problemleri , sivas katliamı vs. gibi büyük bir sorun olduğunu bizde biliyoruz, ama bunların çözülmesi bir süreçtir , bir takım emeklerin sonucudur , senin köyünden gelip pankart açmanla olmaz , kaldı ki senden öğrenecek değiliz. bu tür kültürel problemlerden beslenmeye çalışmayın emi. çünkü artık solcular bile yemiyor numaralarınızı *
    ···
   tümünü göster