/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +109 -11
    Başlıktaki düzgün türkçeden de anlayacağınız gibi, sizlerle tecrübelerimi paylaşacağım

    Veren kız modeli !

    kızlarda aranması gereken özelliklerden başlıcaları;

    -anne babanın ayrı olma durumu varsa, alışkanlıktan verir.

    -bol bol piercing ve koyu makyaj tercihiyse tüm deliklerden verir.

    -dövme de büyük faktördür. Dövdüre dövdüre verir

    -siyasi görüşünün komünizm olması "boşuna bu kadar komünist yok lan uyanın artık"

    -yabancı dizilerin sıkı takipçisiyse üç vakte kadar verir.

    -sırf genel kültür sandığı için yabancı filmleri orjinal isimleriyle telafuz etmesi vericisinin kuvvetli olduğunun işaretidir.

    -ben özgürüm havaları olması "bunu sezmek için en iyi yol, hesabı ödeyen kız kesin verir !"

    -eski ilişkilerinini anlatıp pişmanlıklarını sıralaması "dikkat edin bu kızlar domalınca osuruyor" ("kurbağaya mı bastın" gibi espirilerle bu anları neşeli bir şekilde atlatın)

    -deizm ve ateizmden konuşması "öncelikli içki içerken konuşuyorsa kesin verir"

    -Fazla kız arkadaşının bulunmaması da etkendir kdv dahil verir.

    -Alkol veya sigara tüketirken çekilmiş fotoğraflara sahip olması "bu kişide karakter kaybının ve özgüvenin ekgib olduğuna işarettir" çok farklıymış gibi davran, verir.

    -Geleceğe dair planlarının "dünya seyahati" "Trenle anadolu gezisi" "vosvosla avrupa turu" gibi şeylerse. Akşdıbına verir.

    -mekan isimlerini ezbere biliyor ve "ben x mekanda takılırım" gibi tabirler kullanıyorsa. Mekan çıkışı kesin verir

    -Tekila içen kız üçüncü şattan sonra verir

    -Küçük iskender gibi marjinal olmaya çalışan şairleri okuyorsa, ikinci mısrada verir

    -Festival ve parti etkinliklerinden bahsediyor ve katılım için çalışıyorsa organizasyon bitince verir

    - "Pulp Fiction" "moulin rouge" "amelie" "monster" bu dört filmden birinin hayranıysa fragmanı izledikten sonra verir

    -Buluşma saati olarak geç saatleri tercih ediyorsa verir. Gündüz Starbucks - Kahve dünyası ve bilindik hava atma mekanlarında buluşan kız uğraştırır güven aşılamadan vermez.

    -Facebook, twitter gibi sitelerde sosyal medyaya parça olma hevesiyle durmadan aktif olan kız verir ama oldu bittiye getirir.

    -Paket sigara kullanmıyor, kendi sarıyorsa çarşaf gibi yalaya yalaya verir.

    -Kışın ortasında bile kamera açtığında göğüs dekoltesi varsa, promosyonlu ürünler gibi "2 al 1 öde" tarzında kampanyalarla verir.

    -Kamerada daha hiç buluşmadan "benim göbeğim var, a bak belimde gamze var" gibi bahanelerle orasını burasını gösteriyorsa. Bir telefonla eve gelir

    -Makyaj önemli faktördür, kadınlar diğer kadınlar için giyinir ama erkekler için makyaj yapar. Üstün körü yapılan makyaj sonucu bilen, öyle taktan yere kasmayan kızların tercihidir. Ojelerini çıkartmadan verir.

    -Veren kızların büyük çoğunluğu farklı hissetmek ve ego depolamak adına kirli konuşur. Muhabbeleri erkek gibidir cinsel ciksli. Bu tip kızlar mıymıntılık yapmadan ağız burun verir.

    -Hanımlar erkeklerden daha duygusallardır, bu yüzden hep duygu dolu şeyleri merak eder genetik olarak. Onlara yalandan da olsa sizin için özel olduğunu düşündüğü şeyler anlatın. Ağladığı selpağa boşalmanıza izin verir.

    -Amlılar sevişme mekanı bulma konusunda çekingen ve hep 2. plandadırlar. Bekar evin varsa, size gidelim der deplasmanda verir.

    -Herkesin taktığından farklı takılar kullanın (bileklik, küpe, kolye) ve onlara anlam, hatıra, anı vs. yükleyin. Kızlar anlamasalar da anlamları severler, anlamsızca o gün verir.

    -Hem cinsleri gibi tatlı köpekler yerine örümcek, yılan, iguana gibi hayvanları beslemek istediğini idda eden kız besleme saatinde verir.

    -Adı suzan ise ve inci sözlükte yazar ise, ilk entry de verir.

    " okuyanı gibsinler " yazan gerzekler, sizin gibi gerzek ve aylak beyinler yüzünden bu dıbına kodum ülkesi bir gibi doğrultamıyor. Okuyanı bu yüzden gibiyorlar işte...
    ···
   tümünü göster