/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    0
    # part 12

    Kızla amacım çok aşırıya gitmek değildi , sonuçta tokatta uzun süre kalmayacağım. Sadece olursa bir iki kaçamak yapar tatlı tatlı giderim mantığındayım. Diğer gün işle geçti. Personel için görüşmelerimiz oldu. Mehmet ali işten anlayan makineci eleman istiyordu nitekim öyle oldu 1.dolumdaki personellerden 2 kişiyi zorla getirdik. Mehmet ali ne diyorsa onu diyordum * anladığım bir iş değil sadece yüzeysel çalışma prensibini biliyorum. Benim işim genelde reklam ve yeni fikirler. Bağlantılarım vs..

    Ertesi gün , mesajta ilerlettiğim hatunumu daha nezih bir mekana zütürdüm . Tabi işimede saygılıyım amk , mehmet aliyle sürekli irtibattayız. Arayıp soracak diye zütüm tutuşuyor. Kız da aşırıııı tripli , kim o , kimle konuşuyorsun kafayı yer bitirir. Neyse hatunu baya baya kafaladım. Eve planım vardı ama imkansız. Çünkü ev kötü ve mehmet ali raconu var. Şimdi bu kızla bir yatsak sabahı ederiz.. Mehmet aliye ayıp olur , işe ayıp olur ve kıza da ayıp olur.

    Neyse kız faslı bitti. Cuma günü geldi çattı , hocanın verdiği adrese gittim. Çok çabuk yaşlanmış , onun dalgasını yaptık içeriye davet etti. Güzel evi var 2 katlı düzenli bir ev. içeriye girişte solda harika oymalı vestiyer vardı. Şakasına fiyatını bile sordum. Yani o eve fazla bir vestiyer..
    ···
    1. 1.
      +1
      tokattaki hoca hikayeye nerden dahil oldu amk
      ···
    2. 2.
      0
      Tanıdığım bir insan gelmişken hatırını sorim dedim.
      ···
   tümünü göster