/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +142 -26
    Öncelikle gibtiğim hatunların çektiğim resimlerinden ve bana gönderdiklerinden bir demet yaptım (ifşasız) kendimi kanıtlayayım sonra abuk sabuk konuşup sinir bozmayın ;) .Beyler baştan söyleyeyim bu başlıkta umut tacirliği yok yani olaya şişman da olsan çirkin de olsan gördüğün her karıyı gibebileceksin diye girmiyorum.Peki nasıl mı giriyorum? Önce başlıkta bi genel bilgi vericem sonra sekanslar halinde kendi açacağım başka sayfalara yönelticem bu sayfalarda: kızı açmak(*) , çekim(*) , baştan çıkarma, ilişki tavsiyeleri , hatunu kalifiye etme(*) , değer gösterme(*), moda ve dış görünüş tavsiyeleri , işin olmazsa olmazı beden dili , zayıflamak için workout , en çabuk şekilde vücudunu geliştirebilmek için workout, hatunu yatağa attıktan sonraki Son Dakika Direncini (*) nasıl kırarım gibi bir çok konuda başlıkları burada birleştiricem.Tabii bunları başlık ne kadar giblenirse o kadar ilerletirim yoksa babamın hayrına yapıyorum yani bi çıkarım da yok bu işten. (Yıldız koyduklarım muhtemelen hiç bir fikrinizin olmadığı konular ama emin olun hatunlara olan *PiÇLiK* seviyenizi artırmanıza yardımı dokunucak şeyler.

    Konuya girmeden önce kendimi bir kaç resimle tanıtayım ki sonradan kendini bilmezler reyizin önünde saygısızlık etmek gibi bir gaflete düşmesin:
    1- http://imgim.com/41812049nxv.jpg
    2- http://imgim.com/42156932qbh.jpg
    3- http://imgim.com/32623452345.jpg
    4- http://imgim.com/41728853gzz.jpg
    5- http://imgim.com/41812052dkx.jpg
    6- http://imgim.com/42157016fdd.jpg

    Resimleri istediğiniz yerde aratabilirsiniz kendi upload'ımdır.Ha bu arada modlar, resimlerde katiyen surat veya isim yoktur beni banlarsanız ananızı gibtim çocuk.
    Bu arada sondaki hanım ablanızın 17 yaşında oğlu var eğer burdaki liselilerden birinin anasını gibtiysem şimdiden özür.

    Neyse beyler önce biraz kendimden bahsedeyim. 2. nesilim yıllardır bu sözlükteyim, ama am mühendisliğini kendime hayat yolu seçmem eskilere liseli olduğum yıllara dayanır.O zamandan beri bir filozof ve mühendis edasıyla hatunlar hakkında düşünür, tasarlar ve denerim.Şimdi yalan söylemiycem beyler çocukluk zamanlarımdan beri hatunlarlarla, kızlarla aram iyi olmuştur.Bugün de çekici bir yüze, çok hoş bir vücuda sahibim six pack, adonis, yayvan trap kasları, çıkık göğüsler falan akıyorum anlayacağınız.Ama önemli olan bunlar değil.Diyeceksiniz ki gibtir lan bin sen imtiyazlı doğmuşsun nerden bileceksin garibanın halini.Yoo dostum yoo öyle değil.Biliyorum şöyle ki, üniversiteye ilk geldiğim yıl direk köprü çalışmalarına başladım her hatunla samimi oluyorum, birlikte barlara gidiyoruz kimin evinde kalıyorum falan. Daha üç ay olmadan sınıftan bir eleman bana açıldı.Abi sen hatunlarla iyisin nasıl yapıyosun anlat bana ben de yapayım en azından kendimi geliştireyim bir sevgilim olsa yeter dedi.(Elemanla halen takılırız ve çocuk bildiğin gibiyor beyler ;) ) Peki elemanın tipi nasıl. Bir , gözlüklü iki, göbekli , üç aşırı cabuk yağlanan her daim homeless gibi görünen saçları var.Peki bu adam bunu nasıl başardı.Başarır tabi olm manyak mısınız lan ? Bi çıkın bakın amk apaçilerinin kolunda kız var.Kim bakar lan apaçiye ama yapıyo demekki ki var yani.O zaman sen neden yapamayasın.

    Hiç aslında manitası olan bi çok hıyardan daha iyi olduğunuzu hissedip yine de neden yalnız olduğunuz merak ettiniz mi ? işte bu başlık altında bu işi çözücez beyler ;)

    Başlıyorum ;)

    Beyler öncelikle Ağız Göz Üçgeni gibi taktilere girmek isterdim şahsen benim keyif aldığım ev ilgilendiğim konu o hemen vereyim örneğini.Bi kadın size bir şey anlatırken önce bir gözüne 2.5-3 saniye sonra dudaklarına 1.5 - 2 saniye sonra diğer gözüne 2.5-3 saniye kafa sallayarak bakarsanız bu kadında şehvet hissi oluşturur.insan pgibolojisi hakkında onlarca kitap ve makale okudum fakültede almadığım içinde pgiboloji içeren derskalmadı.Sizlere bunları anlatmak istiyorum ama ondan önce hepinizin yaptığı hatalar var.Bunları düzeltmek hem kısa sürüyor (ustalaşması kolay) hem de bir günde ilişkilerinizi düzelticek ;)

    Öncelikle kendinize empoze etmeniz gereken basit temellerle başlıyorum.Asıl konular burdan aşağıya ek başlıklar halinde eklenecek.Ama tavsiye uzun demeyin buradan aşağısını bir okuyun. (Ufak da bi disclaimer atayım buraya: Arada saçma sapan konuşanlar olmuş, kimse okumak zorunda değil arkadaşım istemeyen okumaz zoruna giden başlıktan gibtirir gider.Net.)
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Kilo sıkıntısı olan panpalarıma: yağ yakmak için en etkili yollar
    Hatunlarla Muhabbeti Kurmakta Zorlanan Panpanlarıma : hatunlarla muhabbetin nasıl üstadı olurum
    Hatuna nasıl açılırım ne yaparım ne ederim diyen panpalarım: hatuna açılamıyorum diyen panpalarıma
    Hala şüpheleri olan panpalarım için : bir nevi kanıt niteliğinde gelen ö m beyler
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

    1- Vücut Temelleri

    Kesinlikle vücut diliyle karşılaştırılmasın o detaylı ve daha sonra gireceğimiz bir konu.Vücut çok önemli çünkü vücut ne yaparsa beyin onu izler.Aynı şekilde beyin neye koşullanırsa vücut ona itaat eder.

    1A : DURUŞ

    Abi bir ton adam görüyorum erkek ortamında aslan ama iki manita gelince yanına adam kendi içine giriyor.Manyak mısınız lan neden özgüvensiz yannan kafaları gibi duruyosunuz.

    A- Sırtınız dümdüz olucak
    B- Omuzlar geride olucak
    C- Göğüs kafesi dışarda ve en az çene hizasında olmalı
    D- Kafa düz ileri, çene yere paralel olacak şekilde durmalı

    Kulağa biraz saçma geliyor farkındayım ama filmlerde asker olan elemanların sosyal hayatlarında nasıl otoriter olduğunu farketmişsinizdir.Çünkü askerlerde bu pozisyonlar ve hareketler bilinçaltına işlenmiştir.zütün sıkıyosa yamuk dur ananı giberler ananı askerlik orası. Askeriyenin bunu seçmesinin farklı nedenleri var öncelikle bunlar dominant erkek duruşudur ve otomatikman insana özgüven pompalar.
    Ben lisedeyken eğri buğru bir duruşum vardı spor falan da yapmıyoruz tabi o zamanlar bunu düzeltmek için sıkıntı çektim bedenim otomatikmen bunların dışına çıkıyordu.O yüzden ufak bi teknik geliştirdim .Sürekli sizi göğsünüzden yukarı ceken bir kanca varmış gibi düşünün.Çok yardımı dokunuyor.

    2- Göz kontağı

    Abi apaydın açıklıyorum.Bir kızla konuşurken gözünün içine bakamayan erkek sünepedir, %92 ihtimalle bakirdir.(Ya da tecavüzcü katildir.) Göz kontağı özgüvenin doğrudan göstergesidir.Amerikan filmlerinin karizmatik kahramanlarına bakın el sıkışırken karşı tarafın gözünün içine bakılır.Siz de bunu yapıcaksınız.Ama o kadar kolay değil Zalper kardeşiniz sizin için bunun da mühendisliğini yaptı. (Adım alper ama ifşa olmamak için zalperi kullanıcam gibtir be çok saçma ama olsun yapıcam)

    Eğer bi kızla konuşurken nereye bakacağın bilemeyecek kadar sosyal açıdan gibko bi adamsanız burnu ile iki kaşının arasındaki yere bakın natürel olarak en çok bakılan yer orasıdır ve göz bebeklerinin yarattığı baskıyı üzerinizden alır.

    Eğer bir espri yapıyorsanız aynı şekilde esprinin komik kısmında insanların yüzüne bakmayın (ve kendiniz de hemen gülmeyin) bu karşı tarafa baskı kurar.Göz kontağını bozacağınız zamanlar aşağı bakmayın bu itaat göstergesidir ezik görünürsünüz yukarı da bakmayın karşı tarafı giblemiyomuşsunuz gibi oluyo.Yanlara bakmak en iyisi.

    2- YÜRÜYÜŞ

    Yine geldik çok önemli bir konuya.Hatun kişiyle olan çekimin ilk 3 saniye içinde gerçekleştiğini biliyor muydunuz? Nerden bilceniz dıbına kodumun bakirleri sizi.Bu üç saniye konuştuğunuz 3 saniye değil hatunun radarına girdiğiniz 3 saniyedir.Yani bi odaya girdiğinizde veya koridorda karşılaştığınızda falan amlı zihni sizin bir taslağınızı oluşturur.Bu taslak ileriki eylemlerde büyük rol oynar.

    Benim tavsiye ettiğim iki çeşit yürüyüş şekli var.
    1- Erkek mankeni yürüyüşü
    2- Şehir kovboyu yürüyüşü

    isimleri böyle seçmemin nedeni daha açıklayıcı olması.(Gidip de kovboy botuyla hasır şapka almayın ebenizi giberim.)

    A-ikisinde de yürüyüş düz ve emin adımlarla gerçekleşir.Kalçalar ve züt olabildiğince az hareket etmeli.
    B-Adımlar yanlara dağılmamalı düz bir şekilde atılmalı.
    C- Yürüyüşünüzle birlikte üst vücudunuz ve omuzlarının erkeksi bir ritim içinde olmalı.

    iki tip arasındaki fark ilkinde bacak duruşu biraz daha kapalı, adımlar hızlı.ikincisinde ise bacak duruşu biraz daha açık pozisyonda ve daha yavaş bir yürüyüş temposu.ikisi de kadınların zihnine *erkeksiyim, çekiciyim* gibi mesajlar yollar.Keyfiniz bilir.

    Geçelim diğer ufak şeylere:

    Dişler: Fırçalayın lan 2 dakikanızı alır.Tortu birikiyosa düzenli olarak gidin temizletin paçoz olmayın.
    ···
   tümünü göster