/i/Tespit

  1. 1.
    +221 -15
    Şimdi burada dini vaaz vermeyeceğim panpalar zaten ateyim. Fakat yaptığınız şey, aslında bütün sorunlarınızın kaynağı olabilir.

    Düzenli bir 31ci kendi kendine tatmin olmaya alışmış, sanal bir cinsel hayat yaratmıştır kendine. Cinsellik biliyorsunuz kişinin en temelindeki yapı taşlarından biridir.

    Sizin ferrelarla yarattığınız bu sanal hayat, milyon dolarlık bir endüstrinin ürünüdür. Mükemmel vucutlu, gibli insanların cinsel ilişkisine bakıp elinizi gibinize zütürüyorsunuz, kadını giben sizmişsiniz gibi hayal ediyorsunuz ve boşalıyorsunuz. ilk zamanlarda 31 sonrası pişmanlık oluşuyor içinizde. Çünkü gerçek benliğinizi yok saymış, gerçek hayatınızı görmezden gelmiş oluyorsunuz o an. Bu da kendi kendinizi bilinç altı seviyesinde aşağılama anldıbına geliyor.

    Uzun bir süre sonra alışkanlık haline gelen 31, aynı aşağılamayı defalarca yaşıyor kendi içinde ve bütün özgüveninizi öz benliğinizi yok ediyor.

    Bunun sonucunda özgüveniniz tamamen yok oluyor. Cinselliği sadece deliğe girip çıkma olarak görüyorsunuz. Cinsel ilişki ve aşkın gerçek anldıbını yitiriyorsunuz. Kısacası kişiliğinizi yozlaştırıyorsunuz. Hayata bakış açınız değişiyor. Sonra önünüze game of thrones koyuyorlar, işte kim kardashian zütü filan siz de bunları mental düzeyde satın alıyorsunuz.

    Dünyaya gözleri kapanmış, zeki bir birey. Gerçeklik algısı değişmiş bir genç. Ne yapar biliyor musunuz? Daha doğrusu gerçek hayata kendi gerçekliğine nasıl davranır? Bütün gerçekliği taşağa alır, dalga geçer ama kendi içinde bunun acısını çeker.

    Tipsiz bulur kendini, çünkü medyanın sattığı çok yakışıklı 'cool' tip değildir. Orta sınıf bir insan olduğu için lanet eder hayatına, mesleğine çünkü zenginler çok karı gibmektedir. Zengin olmayı böyle yorumlar kendi zihninde.

    Uyanın panpalar. Kendinizi keşfedin, kendi gerçekliğinizi bulun. Size 31 çekmeyin artık demiyorum. istiyorsanız koparırcasına günde 9-10 kere çekin. Beni ilgilendirmez orası. Ama yaptığınız şeyin, farkına varın.

    Gözlerinizden öptüm, kendinize iyi bakın
    ···
   tümünü göster