/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -15
    arapları dışladığın için eksi, ırkçılık yapma.
    not: onun dışında haklısın
    ···
    1. 1.
      +2
      Araplar'ın Savaşta Bizi Arkadan Vurması Tam Bir KÜRT Oldukları Gerçeğini Değiştirmez.
      ···
    2. 2.
      +1
      ırkçılık yapan islamda namaz kılsa zekat verse bile cennete gidemez, kaldı ki h.z. muhafazid de araptı. dinini bilmiyorum ama müslümansan ırkçılık yapma, en azından yapmamaya çalış.
      edit: k*rt'ü büyük harflerle yazma
      ···
      1. 1.
        0
        sen kürdlere ırkçılık yapmadın mı şimdi? hayır biz sizden önce müslümandık. kürd sahabiler var onlara da yapmış oldun hakaretini. bakalım sen cennete girebilecek misin sahih hadistir ırkçılık yapan bizden değildir diye.
        ···
      2. 2.
        +2
        ırkçılığı sevmem ama ne kadar kürt tanıdıysam hepsi şerefsizdi. ister istemez nefret ediyorum kürtlerden hepsi aynı. sende büyük olasılıkla kürtçüsündür zaten gibtirgit.
        ···
      3. 3.
        -1
        bu yaptığın ırkçılık oluyor zaten. senle mi tartışacam aq. umarım cehennemde yanarsın. ben de pis türkler tanıdım ama genellemedim.
        ···
      4. 4.
        +1
        ırkçılık olduğunu biliyorum zaten amk. şimdiye kadar hiç düzgün kürt tanımadım ama pkknın değilde ışidin safında olan kürtler adamdır.
        ve türk düşmanı olmayanlar
        ···
      5. 5.
        -2
        ışid saddamın zihniyetindedir. arap islamcı. enfal hareketinin 183 bin kürdü öldürdüğünü geriye kalanları zorla kuzeye göçtürdüğünü iyi biliyoruz. oraya katılan kürdler haindir dostum. türk düşmanı olan yine ırkçıdır. bana gelince kürdlerin dil hakkı gibi haklarının verilmesinden yanayım.
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      -1
      içeçen şarabı gibecen arabı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster