/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +7 -1
    Bu iş hep böyleydi.Bunu geçmişte de çok örneği var.Bknz:
    86/87 sezonu Galatasaray yanlış hatırlamıyorsam 14 yıldır şampiyon olamıyordu ve o sene Beşiktaşla şampiyonluk mücadelesi veriyorlardı. O sene hakem Ahmet Akçay Beşiktaş'ın kalesine gol attı. Gazetelerde boy boy Malatyaya giden Tofaşları,Şeytan Rıdvanın aldığı primlerle çalkalandı.Sonuç: Süleyman Seba o efsane sözünü söyledi: Şerefli ikincilkler... Galatasaraya hiç bir yaptırım uygulanmadı...

    https://www.youtube.com/watch?v=SZsNHxCAHl0

    tam olarak 12 nisan 1997 istanbulspor galatasaray maçı'nda vahap beyaz'ın, 90+5 dakikada kendini yere atan arif erdem ve dolayısyla galatasaray lehine yalan penaltı vermesi ve penaltıyı george hagi'nin gole çevirmesi sonucunda galatasaray'ın maçı 3-2 alarak bir sonraki hafta beşiktaş'ımıza konuk olmadan aradaki puan farkını 5 olarak korumasını sağlaması üzerine işareti verilmiştir. (maç berabere bitse 3 puan ile bu maça girilecekti.)

    20.04.1997 tarihinde beşiktaş galatasaray'ı konuk eder, ahmet çakar önce daniel amokachi'yi haksız olarak oyundan atar 82. dakikada alpay özalan'ın minik darbesi ile yerde kalan hakan şükür lehine penaltıyı verir ve görevini başarı ile icra eder.maç 1-1 berabere biter.

    Hasan Şaş'ın konuşursam insanlar Galatasaraylılığından soğur,Ümit Karan'ın2006 şampiyonluğu el değiştirir demesi,
    Adnan Polat kendi döneminde Galatasaray'ın şike yapmadığını savunurken Galatasaray'ın tarih boyunca şike yapmadığına kefil olabilir misiniz? sorusunu Hayır yüzde 100 olamam şeklinde yanıt verdi.
    http://www.izlesene.com/v...raya-kefil-olamam/6857609
    Ve bunların hiç birini unutturmayacağız.Bu olayların hiç birinde hiç bir yaptırım uygulanmadı...
    ···
    1. 1.
      +5 -2
      bu amciklarin gozlerine soksan anlamazlar bunlar. at gozluguyle laylaylaylay saldir galatasaray der bu gerizekalilar
      ···
   tümünü göster