1. 1.
    +27 -4
    Hatta direk esprilerini çalıp, yeni bir kelimeymiş gibi günlük hayatta cümle içerisinde kullanmak. Her zaman büyük bir hüsran ile sonuçlanır.

    Çünkü ne bu espriyi yapan ne de hitap ettiği kitle bu durumdan istediği sonucu hiçbir zaman alamaz. Çünkü o jargonla yapılan espri akla Cem Yılmaz'ı getirir. Bir özgünlük taşımaz çünkü.

    Bugün sözlükte öşex, hewal seviyesinde yapılan esprilerden sonra cem yılmaz kafasındaki espriler geliyor. Sözlüğün başındaki vizyonsuz -aynı zamanda caps kültürünün yaratıcısı, ki kendini öyle görüyor- üzerinde 2 yıl çalıştıklarını iddia ettiği yeni tasarım ile format değişikliğine gitti, sözlüğü reddit yapmak istedi fakat olmadı. Kendi kurduğu haberselfin formatını da buzzfeed denilen siteden aldı yine olmadı.

    Olmaz. Hiç bir zaman olmaz. Çünkü sen bu insanlara kendi altincilerini açma fırsatı vermiyorsun, onlara bir alan biçiyorsun kendi kafana göre, onlar da dönüp dolaşıp aynı taku paylaşıyorlar, bir milim ilerleme görmüyor mizah.

    Daha öncesinde kendisine açık bir şekilde yazmış olduğum başlık sonrası, adeta dalga geçer gibi bir de gold inci ile karşımıza geçti bu insan evladı. Adeta küfür edercesine.

    Cem yılmazdan yola çıkarak anlatmak istediğim kalıplaşmış mizah. Çünkü yaygın olan komik değildir.

    Şurada 18 belki de 18 altında yaşı olanlarla, 30 küsür yaşlarındaki ağabeylerimizle birlikte aynı ortamı paylaşıyoruz, farklı yerlerden login oluyoruz sözlüğe. Bu insanların hepsine resmen köle gibi davranıyorsun, online süresine göre co-mod (sözlük hammalı) alıyorsun ki gönüllü olarak yapıyorlar, sabahtan akşama kadar başlık taşıyan, silik atılması gereken bir avuç huur çocuğuyla uğraştırıyorsun modları. O modlara da ayrı küfür etmek istiyorum ama neyse. Bir tanesi çıkıp görüş bildirmemiş, farklı düşünmemiş o moron modlar.

    Yazıyı çok uzun tuttum, temennim olur ya 1-2 kişi okur, durumu çakozlar.
    Okuyan varsa da gözlerinden öptüm.

    Selamlar
    ···
   tümünü göster