/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    ankara keçiörende arkadaşla sigara içiyoz nasıl kısa yoldan zengin oluruz onu konuşuyoz. çok sinirliyiz fakir olduğumuz için biz çok safız falan diyoz. o sırada ilahi bir işaret geliyor bize bi telefon sesi sağa sola bakıyoz kimse yok. gelen giden de yok iyice baktık tam duvarın dibinde bi telefon amk. arkadaşa al dedim yok amk almam ben dedi la alsana nolacak dedim. biri kaybetmiştir amk ben çok kaybettim zor durum falan diyom bu bismillah dedi aldı .12 cevapsız arama beyaz bi samsung en az 1000tlsi var aha zenginlik için ilk fırsat diyom içindem ama arkadaşa çaktırmıyom vicdan sahibi duyarlı vatandaşı oynuyom. telefonunda şifresi var açamıyoz dedim bida ararsalar açar söyleriz olmadı yandaki dükkana bırakırız. dükkan tanıdık bi sıkıntı olmaz yani veririz teli. sonra teli yine bulduğumuz yere bıraktık. sigara içmeye devam ediyoz tam o sırada bida çaldı ismi tam hatırlamadım gamze şirket herhalde öyle yazıyor. arkadaş aç dedi yok sen aç dedim bu aldı açtı kızla konuşmaya başladı teli bulduk falan diye.
    Kızın olaydan haberi yok arkadaşının telefonu kaybettiğini falan bilmiyor. ben arkadaşıyım falan diyor. arkadaş diyo ki keçiören belediyesinin ordayız falan adres veriyor iyi niyetiyle. bende diyorum ki telin sahibi telini arasın yerimizi söyleyelim falan iyilikten öleceğiz. sonra kapattı telefonu o sırada benim sapık arkadaş hemen numarayı ezberlemiş amk abazası hemen kendi telefonuna kaydetti sesi çok iyiydi diyor kızın bende içimden diyom vay amk sapığı iyilik yapacak hala karı kız peşinde belki adamın sevgilisi yazdığı kız. neyse bekledik arayan soran yok yandaki dükkana girdik abi böyle böyle telefon bulduk diye baktı telefona tanıyorum ben salağı dedi çocuğun resmi var ekranda.
    esnaf abi diyor ki bu gerizekalı geliyor burda saatlerce telefonla konuşuyor tanıyorum ben bu embesili tam bir morondur falan. tam o sırada dükkana giridi bi moron kapıya tam açmıyor amk aradan konuşuyor puşt tipi mülayim bi tip ama mallık belli suratına vurmuş. ince bi sesle ben taşaklarımızı yalamasını falan bekliyom allah razı olsun diyip hatim indirse e herhalde amk telefonunu bulduk diyecem. bebe içeri girdi abi telefon varmış dedi esnaf abinin elinde teli aldı dükkan sahibi abi oğlum sen mal mısın niye unutuyon telini dedi. ben zannediyom bebe yerin dibine girecek amk bebe döndü niye alıyonuz telefonu mu dedi. amk beynimiz yandı la arkadaş bembeyaz oldu titremeye başladı. esnaf abi kıpkırmızı oldu adam kalp krizi geçiriyor sandım. cocuğa doğru bi başladı konuşmaya lan dingil moron adamlar iyilik yapmış sen ne diyon yannan kafalı bebe de şok oldu abi haklısın falan dedi gibtir lan züt diyip kovdu bebeyi. sonra bize döndü sizde malsınız amk tel buldunuz atın cebe moronlar dedi. bizde ağzımızı açamadık çıktık dışarı şimdi ankara dışkapı acildeyiz arkadaş hala kendine gelemedi.siz sizin olun beyler iyilik yapmayın kimseye çakal olun bin olun amk hırsızlık yapmadığım için laf yedim amk şu dünyada giberim böyle düzeni.
    ···
   tümünü göster